Los Angeles

Arki | torstai 10. lokakuuta 2013

Perillä ehjänä! Huh huh, matka meni mainiosti huolimatta hyvinkin aiheellisista kuoleman peloista, jotka painoivat ennen lähtöä. Tosin pienoinen lisäpaasto tuli otettua, lentokentät eivät ole gluteenitonta ruokavaliota noudattavien mekkoja, puhumattakaan lentokoneruoasta YÄK! Kaikista peloista huolimatta matka meni hyvin ja perillä ollaan ehjänä kappaleena.
 
Tosin hivenen sellainen olo, että tätä paikkaa yli myytiin. ”Täällä on ihan super lämmin, aurinko paistaa joka päivä ja koskaan ei sada.” Tulin terminaalista ulos, niin ulkona satoi vettä, lämpötilä oli varmaan 15 hujakoilla ja pilviä taivas täynnä. Hivenen nauratti, nyt tosin ulkona alkaa näyttämään siltä millainen mielikuva itsellä oli.
 
Pahoittelut nyt vielä mahdollisista kirjoitusvirheistä, oudoista lauseista ja muista epäloogisuuksista, aivokapasiteetista on noin 20% tällä hetkellä käytössä. Aivot eivät ole ihan vielä tuosta matkustuksesta toipuneet, siksipä loppu postaus koostuukin sitten kämpän kuvista ja muutamasta muusta otoksesta. Majoitun tosiaan siskopuoleni Emma Millardin luona. Hän opiskelee täällä ja jaan kämpän Emman ja kolmen muun tytön kanssa… Katastrofin emmeet ovat valmiit. Tosin se ei ole vale, että amerikkalaiset ovat super mukavia. Kaikki tähän asti tapaamani ihmiset ovat olleet mielettömän ystävällisiä, kohteliaita ja puheliaita, joten eiköhän täällä muutama uusi kaverikin tule.
Monopoli rahaa
Loppuun vielä sanottava, sain Olympukselta reissuun kameran lainaksi ja oon kyllä mielettömän innoissani siitä! Tulee muuten kuvien laatuun eksponentiaalinen kasvu!

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Treeniä, vatsatauti ja…

la 8.4.2017

Suomessa! Tuolla juoksijan paratiisissa lusittiin 4 viikkoa enemmän… Lue koko kirjoitus

Pohdintaa motivaatiosta

su 26.3.2017

Tutustuin yhtenä päivänä täällä Potchefstroomissa muutaman… Lue koko kirjoitus

Gepardina Potchefstroomissa

su 19.3.2017

Se olisi sellainen juttu, että kaksi viikkoa Etelä-Afrikan… Lue koko kirjoitus