No ei se aina putkeen mene

Arki | torstai 28. marraskuuta 2013

Kyllä tuo jetlägi on huomattavasti raskaampaa tähän suuntaan tullessa. Amerikassa kroppa pääsi siinä 5-6 päivässä uuteen rytmiin, mutta täällä on edelleen ongelmia saada rytmistä kiinni. Ekat 3 päivää meni hyvin, mutta sitten alkoi alamäki. Pariin kertaan olen nyt herännyt keskellä yötä sellasella ”DING” meiningillä ja sitten onkin tunti kulunut melko vauhdikkaasti sängyssä pyörien. Melatoniini on vähän auttanut, mutta ei nyt vielä aivan aikataulussa mennä. Vähän on jopa hävettänyt (siis normaaliakin enemmän) ihmisten ilmoilla oleminen. On tullut sellaisia brain fartteja, että oksat pois. Sanat ovat menneet sekasin melko tärkeissä paikoissa ja aina väliin on tullut mielettömiä jäätymisiä. Uusimpana juttuna; maanantaina alkoi heittään päässä, joka onneksi on jo todella paljon helpottanut, mutta treeneissä meinasi vähän isompaakin vahinkoa saada aikaiseksi yhden vedon aikana, kun melkein kaaduin naamalleni lähdössä. Nooh pikku hiljaa parempaan! Toivon mukaan nyt ens viikolla oikeesti menisi jo ihan normaaliksi tämä olo ja elo.
 
 
Tosiaan ihan koviakin treenejä olen jo tehnyt ja vuoden ensimmäinen kunnon puntti tuli juurikin tuolloin maanantaina eteen. Tein ensimmäisen kerran nyt tänä syksynä isommilla painoilla rinnallevetoa ja heti pääsin 2,5kg päähän ennätyksestä (meni 65kg). Oli kyllä todella ilo huomata, että voimatasot ovat nousseet aika paljonkin. Vauhditonpituuskin sujui mallikkaasti vaikka fiilis treeneissä oli aivan surkea. Valmentajan kommentti yhden rinnallevetosarjan aikana oli, että siinä missä ajassa itse tein kaksi toistoa, joku toinen olisi kerennyt tekemään viisi. Tuohon flegmaattisuuteen nähden olin kyllä tyytyväinen tuloksiin.
 
Täytyy täällä olla kyllä todella tarkkana, kun treenaa. Akillesjänteet alkoivat ilmoittelemaan itsestään jo ensimmäisellä lenkillä ja muutenkin jalat ovat ottaneet treeneistä paljon enemmän itseensä. Turhan hyvin lihakset tottuivat tuohon lämpöiseen ja nyt voi mennä hetki, että tähän kylmään tottuu (toivottavasti tottuu, koska on pakko). Onnekseni meikäläisellä on asenne ”No shame” joten tarvittaessa siellä hallilla sitten mennään niillä vaaleanpunaisilla toppahousuilla, pipo ja tumput päällä.
 
Koulunkin saralla on melko hyvin sorvin ääreen taas päässyt ja hommia on tullut tehtyä ja kirjoja luettua. Päästiin melkein koko tiimin kanssa kameran eteen keimaileen, kun meistä otettiin Proakatemian vuosikirjaan kuvat.

Tuuma Creative  Kuva: RiKu360

Arki meneekin aika hyvin treeneissä, koulussa, nukkuessa ja syödessä. Vähän kerkesin myös noita yhteistyökuvioita tällä viikolla järjestelemään, joten toivon mukaan tässä on parikin uutta juttua tulossa piakkoin. Toinen on jo varma, josta tulee ensi viikolla blogiinkin tekstiä ja toinen on vielä neuvotteluvaiheessa.

 
Syömisestä on kyllä sanottava loppuun sana tai parikin. En tiedä onko tuo aineenvaihdunta saanut jonkun ihan uuden vaihteen vai onko kroppa keräämässä rasvakerrosta milleniumin pituiseen talveen, mutta tuota ruokaa menee ihan järkyttäviä määriä. Nälkä tuntuu olevan koko ajan vaikka välipaloja menee 3 päivässä ja lämpimiä ruokia parhaimmillaan toiset 3. Siihen päälle vielä aamu- ja iltapala, niin tässähän on tavaraa poskessa jatkuvasti.
 
 
Toisaalta eipä se kyllä tunnu edelleenkään näkyvän missään. Toki se oma tavoite ottaa kilo lisää painoa voi mennä melko haastavaksi, jos tuo aineenvaihdunta jatkaa samaa linjaa, mitä se tällä hetkellä tekee. Toisaalta tässähän on potentiaalisesti se suklaalakko lopetettu mitä parhaimpaan aikaan!

Avainsanat: , ,

Uudempi

Saatat myös pitää

Vinkkejä vatsan hoitoon

su 23.4.2017

Meikäläiselle on kuluneen kahden kuukauden aikana käynyt melkoinen… Lue koko kirjoitus

Ihana kamala ruoka

ma 20.6.2016

Onko kukaan muu huomannut, että ruoka ja ruokavaliot tuntuvat olevan… Lue koko kirjoitus

Mitä jos lopettaisit? Tai…

ke 27.1.2016

Muutoksia! Koska kalenterissa lukee 26.1.2016 niin sitkeimmillä uuden… Lue koko kirjoitus