The big blow out

Kolumni | tiistai 1. heinäkuuta 2014

Enpä olisi taas vaihteeksi uskonut, että tuo kirjoitukseni saa ihan tuossa mittakaavassa huomiota. Julkaisin tekstin torstaina ja perjantai-iltaan mennessä sitä oli luettu yli 100 000 kertaa. Melkoinen vilske ja vilinä onkin blogissa ja muussa somessa itselläni ollut. Ainakin Yle, YleX, Aamulehti, Me Naiset ja Helsingin Sanomat tekivät uutisjutun tekstistä. Tuli sitä pari radiohaastatteluakin annettua asiaa koskien. En ihan tuota odottanut, kun tekstin kirjoittelin ja samalla pohdin, että pitäisikö kuitenkin jättää tekemättä ja mennä torilla käymään.

Iso kiitos kaikille kirjoituksen jakaneille henkilöille ja muutenkin kiitos positiivisesta palautteesta! Jälleen oli hyvä huomata, että se, mitä mediassa esitetään, ei ole otanta siitä, mitä ihmiset ajattelevat tietystä asiasta tai että he pitäisivät uutisointia hyväksyttävänä. Toki tämä jo nähtiin, kun Iltalehti poisti kyseisen uutisen.

Kiitos myös rakentavasta hyvin perustellusta palautteesta, mitä on tullut. Tässä nyt vähintäänkin näki sen, että tämä on monitahoinen asia, mikä ei todella rajoitu vain urheiluun. Suuri osa ymmärsi pointin ja toisaalta ihan kaikki eivät koskaan ymmärrä.

En ole kaikille pystynyt vastaamaan, koska oma aikani ei yksinkertaisesti riittänyt kaikkiin +200 kommenttiin ottamaan kantaa. Kaikkia vastauksia ei näy, ennen kuin selaa blogin alaosaan ja painaa sieltä ”Lataa lisää” -nappia, minkä jälkeen kaikki blogiin tulleet kommentit ja omat vastaukset näkyvät.

Ei voi sanoa kuin HUH HUH! Melkoinen kuusi päivää on ollut. Onnekseni lähden taas vaihteeksi rajojen ulkopuolelle evakkoon. Menemme sukulaisiin Britteihin (isäpuoleni Robin on Briteistä kotoisin) ja siellä olisi tarkoitus nähdä sen puolen sukua ja vierailla yksissä häissäkin. Nyt siis meikäläinen heittää ainakin toistaiseksi hyvästit persegatelle.

Tweet

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Matka kauteen 2018 on…

ma 6.11.2017

Treeeeeeeeeniä! Se kuvailee vallan mainiosti tätä kauden alkuani… Lue koko kirjoitus

Vastuu omasta…

ke 16.8.2017

MM-Lontoo on herättänyt paljon keskustelua yleisurheilusta ja… Lue koko kirjoitus

Matka Kalevan kisoihin

ke 19.7.2017

Menoa ja meinikiä on riittänyt! Alkuun kiteytys, mitä tähän omaan… Lue koko kirjoitus