The big blow out

Kolumni | tiistai 1. heinäkuuta 2014

Enpä olisi taas vaihteeksi uskonut, että tuo kirjoitukseni saa ihan tuossa mittakaavassa huomiota. Julkaisin tekstin torstaina ja perjantai-iltaan mennessä sitä oli luettu yli 100 000 kertaa. Melkoinen vilske ja vilinä onkin blogissa ja muussa somessa itselläni ollut. Ainakin Yle, YleX, Aamulehti, Me Naiset ja Helsingin Sanomat tekivät uutisjutun tekstistä. Tuli sitä pari radiohaastatteluakin annettua asiaa koskien. En ihan tuota odottanut, kun tekstin kirjoittelin ja samalla pohdin, että pitäisikö kuitenkin jättää tekemättä ja mennä torilla käymään.

Iso kiitos kaikille kirjoituksen jakaneille henkilöille ja muutenkin kiitos positiivisesta palautteesta! Jälleen oli hyvä huomata, että se, mitä mediassa esitetään, ei ole otanta siitä, mitä ihmiset ajattelevat tietystä asiasta tai että he pitäisivät uutisointia hyväksyttävänä. Toki tämä jo nähtiin, kun Iltalehti poisti kyseisen uutisen.

Kiitos myös rakentavasta hyvin perustellusta palautteesta, mitä on tullut. Tässä nyt vähintäänkin näki sen, että tämä on monitahoinen asia, mikä ei todella rajoitu vain urheiluun. Suuri osa ymmärsi pointin ja toisaalta ihan kaikki eivät koskaan ymmärrä.

En ole kaikille pystynyt vastaamaan, koska oma aikani ei yksinkertaisesti riittänyt kaikkiin +200 kommenttiin ottamaan kantaa. Kaikkia vastauksia ei näy, ennen kuin selaa blogin alaosaan ja painaa sieltä ”Lataa lisää” -nappia, minkä jälkeen kaikki blogiin tulleet kommentit ja omat vastaukset näkyvät.

Ei voi sanoa kuin HUH HUH! Melkoinen kuusi päivää on ollut. Onnekseni lähden taas vaihteeksi rajojen ulkopuolelle evakkoon. Menemme sukulaisiin Britteihin (isäpuoleni Robin on Briteistä kotoisin) ja siellä olisi tarkoitus nähdä sen puolen sukua ja vierailla yksissä häissäkin. Nyt siis meikäläinen heittää ainakin toistaiseksi hyvästit persegatelle.

Tweet

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Työ tulosten takana

to 15.6.2017

Yksi suurimmista tavoitteistani täällä blogissa on tuoda… Lue koko kirjoitus

Valinnan vaikeus

to 27.4.2017

Olen tullut siihen tulokseen, että tämä ”nykyaika” on… Lue koko kirjoitus

Pohdintaa motivaatiosta

su 26.3.2017

Tutustuin yhtenä päivänä täällä Potchefstroomissa muutaman… Lue koko kirjoitus