Noora Toivo

Tampereella asuva 400 m aitajuoksija. Urheilu-uraa yli 14 vuotta takana ja plakkarissa useampi SM-mitali ja kisoja on käyty mm. alle 23-vuotiaiden EM-kisat sekä Suomi-Ruotsi -maaottelu. Avoimesti tarinoita yksilöurheilijan arjesta, oman yrityksen pyörittämisestä sekä elämästä niiden tulosten takana.

Minä

Morjesta!

Olen Noora Toivo, 28-vuotias Tampereella asuva, Toijalan Vauhtia edustava 400 m aitajuoksija. Urheilu-uraa on tällä hetkellä takana reilut 13 vuotta ja tähän asti käteen on kertynyt muun muassa 45 SM-mitalia, joista 7 aikuisten sarjoista, Suomi-Ruotsi -maaotteluedustus sekä alle 23-vuotiaiden EM-kisaedustus. Blogia olen kirjoittanut kesästä 2012 lähtien.

Valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemialta tradeomiksi joulukussa 2014. Pyöritän omaa yritystä ja teen monenlaisia projekteja sosiaalisen median, markkinoinnin, sisällöntuoton ja kirjoittamisen parissa.

Luonnollisesti urheilu, liikkuminen, terveys ja hyvinvointi ovat hyvinkin lähellä sydäntäni. Näiden lisäksi, opiskelujen sekä blogin myötä, ovat kiinnostuksen kohteina myös markkinointi, brändäys, sosiaalinen media, kirjoittaminen sekä yrittäjyys.