Noora Toivo

Blogia kirjoittaa Tmpereella asuva 400 m aitajuoksija. Urheilu-uraa on yli 16 vuotta takana ja plakkarissa useampi SM-mitali. Kisoja on käyty mm. alle 23-vuotiaiden EM-kisat ja Suomi-Ruotsi -maaottelu. Avoimesti tarinoita puoliammattilaisen urheilijan arjesta, oman yrityksen pyörittämisestä ja elämästä tulosten takana.

Minä

Morjesta!

Olen Noora Toivo, 29-vuotias Tampereella asuva, Toijalan Vauhtia edustava 400 m aitajuoksija. Urheilu-uraa on tällä hetkellä takana reilut 16 vuotta ja tähän asti käteen on kertynyt muun muassa 45 SM-mitalia, joista 7 aikuisten sarjoista, Suomi-Ruotsi -maaotteluedustus sekä alle 23-vuotiaiden EM-kisaedustus. Blogia olen kirjoittanut kesästä 2012 lähtien.

Valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemialta tradeomiksi joulukussa 2014. Pyöritän omaa yritystä ja teen monenlaisia projekteja sosiaalisen median, markkinoinnin, sisällöntuoton ja kirjoittamisen parissa.

Luonnollisesti urheilu, liikkuminen, terveys ja hyvinvointi ovat hyvin lähellä sydäntäni. Näiden lisäksi, opiskelujen ja blogin myötä, ovat kiinnostuksen kohteina myös markkinointi, brändäys, sosiaalinen media, kirjoittaminen sekä yrittäjyys.

nooratoivo