Ironiaa

Yleinen | keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Noniin!! Nyt sitten päivitystä tänne uusillekin sivuille. Pahoittelut pitkästä tauosta on ollut MIELETTÖMÄN kiireistä treenien suhteen ja sillain. Eli kisakunto on aivan loistavassa jamassa, meikä on liioittelematta liekeissä. Aika mikä menee sohvalta vessaan kävelyssä on lyhentyny monella sekunnilla ja laihdutuskin on onnistunu paremmin kun hyvin. Painoo on lähteny 2kg pois tosin en tiä si kuin hyvä se on kun lihakset on lähteny ja rasvalla korvattu se menetetty massa mutta ainakin paino tippuu! Ja siis niille jotka eivät tiedä, niin meikäläisellähän on diagnosoitu rasitusmurtuma selässä 5 viikkoa sitten eli liikuntaa oon harrastanut viimeks joskus 1500 B.C (tai ainakin siltä se tuntuu.. ja alkaa näyttääkin) ja seuraavan kerran piikkareilla saa päästellä vasta joskus heinäkuussaeli siis noin joskus vuonna 2040 jollon juoksen todennäköisesti robotteja vastaan, en ihmisiä. Kaikki tarkka silmäiset tosin voivat edelleen bongata meikäläisen kentällä; se suomihatussa kaljakorin päällä istuva hullu joka huutaa P****ttä. Tässä lyhykäisyydessään tän hetken kuulumisia. Pulu kuittaa tältä erää.

Uudempi