Korkattu

Yleinen | keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

2011-05-19
25.1.2012
Korkattu!!
Nyt pitkän hiljaiselon jälkeen tännekin hieman päivitystä. (Jos nyt tätä sen suuremmin kukaan lukee, mutta jos joku kysyy niin ainakin voin sanoo, että oon kirjottanu.)
ELIKKÄS kuten otsikosta voipi päätellä on kisakausi nyt sitten korkattu! Vieläpä ensimmäisen kerran vuoden tauon jälkeen ja kuten monet muutkin ensimmäiset kerrat oli tämäkin ohi aivan liian nopeasti, odotukset ylittivät todellisuuden ja pelon sekaisin tuntein toista kertaa odottelen. Ylöspäin tästä vain voi mennä ja olisihan se voinut paaaljon huonomminkin alkaa; olisin voinut pyörtyä tai oksentaa. Ilmeestä päätellen rakas kaksoseni hoiti sen puolen puolestani 😛 Mutta Helsingin vessat tuli kyllä siitä huolimatta tutuksi ja puheista päätellen en ollut ainoa jolle laattakuviot lattiassa jäivät mieleen. Matkahan oli siis 200m ja ajaksi kirjoitetaan nyt 25,20 mikä on ihan jees. Tämä tänä vuonna napattu suuruudenhulluus vaan vähän vaikuttaa näihin omiin odotuksiin. Osittain näihin uusiin luonne?!vikoihin!? vaikuttaa uudet treeni kuviot.
Heille, jotka eivät siis jo tiedä Sainion Juha on alkanut minua ja Nelliä valmentamaan. Porukalla Pilli (allekirjoittanut), Pulla (Nelli), Hellä (Ella Räsänen) ja Lempee (Eliisa Räsänen) on nyt reeniä vedetty. Täytynee sanoa, että jos Toivon kaksoset eivät ole helppoja niin kyllä nuo Räsäsetkin oman mausteensa tähän kaikkeen tuovat 😀 ! Joku jo Juhalle kommentoikin, että Juha on harmaantunut tässä syksyn/talven aikana, mutta minkäänlainen kiristys/lahjonta ei tässä valmennussuhteen sopimisessa ollut kyseessä. Juha tiesi tai ainakin oletettiin, että hänen olisi pitänyt tietää se mihin sitoutuu tästä sitten voidaan olla montaa mieltä onko Juhalla kaikki muumit laaksossa.
Reenit ovat siis kulkeneet vihdoinkin hyvin! Nopeutta on treenattu enemmän kuin koskaan ja kyllä se treenaamisessa ja enkoissa näkyykin. Tavoitteenahan on, että jalat käyvät vielä joskus nopeammin/ yhtä nopeasti kuin suu. Jos ja kun tähän tavoitteeseen päästään niin aika hyvällä mallilla asiat ovat. Selkä on viettänyt *kop kop* mukavaa hiljaiseloa jo jonkin aikaa ja toivotaan, että tuo jatkuva fysioliikkeiden jauhaaminen ne kivut poissa pitäisi. Muut oheiskipu nyt ihan normaalia on, koska eihän urheilija tervettä päivää näe ja jos näkee niin sitten tietää, että on reenattu liian vähän! Vai miten se nyt meni..
Nyt sitten vaan pidettävä pää pilvissä ja jalat maassa ja muistaa, että itseähän varten tätä hommaa tehdään, ei ketään muita. Kisoissa se tuntuu unohtuvan, mutta aina muulloin se mielessä pysyy (lue= kun tuolla radalla oksennus kurkussa vedetään ja tiedetään, että puolet treenistä jäljellä niin ei se muita varten tekeminen oikein enää motivoisi). Turhan jännittämisen saisi kitkeä, mutta se taitaa vaan kisaamalla helpottaa TOIVOn mukaan. Yritän nyt pitää näiden päivitysten tiheyden vähän parempana. Tuo koulu-urheilu-joskus töissä -elämän yhdistäminen syö aika hyvin kaiken vapaa-ajan, joten päivitykset (muut kuin naamakirja, luonnollisesti :D) eivät ensimmäisenä mielessä aina ole.
Niin ja tietenkin vielä tänne mainittava, että herkkulakko (sisältäen sipsit, karkin ja suklaan) on pitänyt nyt huimat 23 päivää!! Tuloksia ei ole vielä sen suuremmin nähtävissä ja itse asiassa tuli kommenttia, että dieetata ei sen suuremmin saisi, joten lisäsin leivän (muuallakin kuin aamupalassa) takaisin ruokavalioon :P. Kommentoin sitten myöhemmin, että kannattaako koko homma. Tavoitteena kuitenkin pitää tuosta herkkulakosta kiinni ainakin hallikauden loppuun!
Kaikille urheilijoille: reenakkaa kovaa! Ja kaikille muille: reenakkaa! J
Toivo kuittaa.

Uudempi

Vanhempi