Noniin!

Arki | torstai 5. heinäkuuta 2012

Moro!
Nyt sitten ihan uudet kujeet tän blogin kanssa. Meikän kirjoittelut vaihtuu nyt virallisesti tänne. Syinä siihen mm. helppous; ei tarvitse Emman kautta aina lähetellä näitä tekstejä (Emma siis hallinnoi meidän kotisivuja), voin lisätä kuvia tekstiin mukaan (Tai ainakin luulisin. Heti kun opin käyttään tätä systeemiä… mihin tosin saattaa mennä yhtä kauan kun Kreikan lainojen maksuun… taustan muuttaminen kuitenkin kesti yli tunnin ja koko homman perustaminen sen kaks päivää) ja koska noi vanhat kotisivut menee jossain vaiheessa remonttiin, niin tulevilla uusilla sivuilla tuskin on blogia vaan täytyy linkittää sivuilta tänne. Sitähän sää kysyit, vai miten se nyt oli!?
Urheilun saralla… nooh, kyllä tää homma tästä vielä lähtee. Portugalin leiritykset meni molemmat keväällä oikein hyvin ja enkkoja meni rikki jo treeneissä. Ikävä kyllä Suomessa se homma ei sitten enää jatkunukkaan ihan niinkuin elokuvissa ja toi kausi ei mitenkään loistavasti kyllä lähteny käyntiin. Kuukauden verran kisoja hakattiin, mutta tulosta ei oikeestaan tullu, joten sitten pistettiin kisoille stoppi. Stadikan piirikunnalliset, jokka tossa nyt pari päivää sitten loppu, jäi siis meikäläisen kohdalta väliin. Mutta onhan kyllä tuo todellinen kisaturistina olo sekin jotain! Ei enää koskaan. 3 päivää tuli stadionilla huudettua ja hypittyä ja olo ei oo koskaan ollu niin väsyny ja kipee kun sillon. Seuraavissa kekkereissä on aivan pakko mennä kentän puolelle, koska tuolla katsomossa on kyllä vähän liian rankkaa. Oma tavoite kisoissa kuitenkin täyttyi; pitää niin perkeleellistä meteliä ja kannustaa kun viimestä päivää. Tavoite onnistui, voisin sanoa että jopa loistavasti. Todisteena tästä on järkkärien kommentti:”Multa lähti kuulo tosta teidän huudosta” ja se, että anoppi kuuli huudon radiolähetyksessä kun jotain oli haastateltu stadionilla. Tosin vammoitta ei näistäkään kisoista selvitty. Ääni on edelleen sellanen tupakka/viski/rekkakuskiäijä basso, että oksat pois. Jos se pysyy tollasena, harkitsen siirtymistä puhelinmyyntiin/escort palveluille puhelinääneks.
Valoa on kuitenkin tämän kesän aikana myös näykynyt. Tein sellasen karkkikaupan kanssa sopimuksen, että oksat pois. Tästä lähtien allekirjoittaneen tankkauksesta vastaa Sportsnutrition.fi. Ja kyllä meinaan on tankattavaa joka lähtöön! Olo oli todellakin kun karkkikaupassa ekaa tilausta tehdessä. Ja sitten kun se päivä koitti, että aarteet tuli kotiin… noh…. Kuva puhuu enemmän kun minä ja Nelli:

Noitten voimilla sietäis sitten homma alkaa sujuun. Proteiinipatukoita mm. tuli tilattua 40kpl ja yli puolet jo syöty (tilaus tuli siis 3 viikkoo sitten) ja toi aamun vitamiiniannos alkaa oleen jo aikas miehisen kokonen. Tänään lähti Selfin Creatine Pro-Ceed kokeiluun. Mielenkiintosta nähä miten toimii. Viimeks kun söin kreatiinia kramppas paikat istuessakin, puhumattakaan siitä kun piti nousta. Ei tullu mieleenkään lähtee hölkkään.
Takasin treenaamiseen. Nyt on sitten peruskuntoo tehty reilu 2 viikkoo ja tarkotus olis vielä tää viikko tehä sitä. Sitten ruvetaan vähän herkisteleen ja eka kokeilu onkin sitten Sm-viestit Porissa. Mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu. Voipi olla, että menee ihan jees tai sitten aivan penkin alle. Yks viestitreeni tehään ennen kisoja, mutta sehän siis on niin, että lahjattomat treenaa. Ja voihan sen kapulan sille edessä olevalle heittääkin. Ja jos oikein epätoivoselta tuntuu niin heittää sitten naapuriradan juoksijaa. Ja jos Oikein Oikein ottaa päähän niin sitten voi mennä vaikka tappeleen maskotin kanssa, eiku?! Tosiaan onnee vaan viereisille radoille.
Niin ja näin loppuun vielä tärkeinpänä, PUOLI VUOTTA ILMAN KARKKIA, SIPSIÄ JA SUKLAATA TAKANA! Kannattiko se? Ei. Mutta koska sitä on jo noin paljon takana, niin en viitti tähänkään lopettaa. Eli homma jatkuu kunnes se ei enää jatkukaan. 
Toivo kuittaa.

Uudempi

Vanhempi