Piparia ja reeniä

Yleinen | keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

2009-12-09
Noni, kuulumisia sitten taas meikäläisenkin suunnalta, ja vieläpä ihan hyviä! Treenit on kulkenu ihan hyvin, tosin edelleen tasotus näkyy juoksujen vauhdissa. Nellin vauhdissa pysyn jo hyvinkin (vaikkakin sykkeet kyllä nousevat korkeammalle ja juoksut varmasti tuntuvat minusta kovemmilta kuin Nellistä) mutta ainakin vauhti jo sama. Emman vauhteihin en kyllä vielä pysty/rupea, ettei liikaa rasitusta tule.

Pidettiin tuossa viime viikonloppuna oma leiri viikonloppukin Nellin, Emman ja Anniinan (Laitisen) kanssa. Hyvin saatiin treenattua ja kauden parhaita tuloksiakin tuli jopa kaksin kappalein mm. 20m lentävässä sekä vauhdittomassa pituudessa. Treeniä kertyi sellaiset reilu 7 tuntia la-su välisenä aikana, että eiköhän jo se jotain hyödytäkin  Pidettiin siinä samalla lauantaina omat pikkujoulutkin, ihan rauhallisissa merkeissä tosin, sunnuntaina klo. 2 aika kova treeni joten oli oltava ihan pelikunnossa heti aamusta. Tosin pipareita tuli kyllä syötyä :> ja jäi ylikin vielä syötäväks…. tosin tietenkään en itse KOSKAAN niitä söisi…
Huomenna tosiaan alkaa leiri ja toivottavasti sekin ihan kunnialla läpi päästään, muutama treeni näytti siltä, että hiki tulee… ja yhden treenin nimi olikin masokisti treeni, joten eiköhän se jo jotain rankkuudesta kerro. Toivon mukaan lisää raportteja tiedossa ensi viikolla, ja hyviä sellaisia. Eli kuulemisiin!

Uudempi

Vanhempi