Pohdiskelua ja odotusta.

Yleinen | keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

2010-08-01
Piiiiiiiiiitkän hiljaiselon jälkeen tännekin nyt hieman tekemisiä voisi päivittää. Elikkäs urheilun kannalta (nimen omaan kun tuloksista puhuu), niin ei paljoa kerrotavaa ole. Juoksut on nyt mennyt vähän niin ja näin ja taso on jäänyt odotetusta melkoisesti. TOSIN positiivista on, että kisakautta on vielä jäljellä ja mahdollisuuskia onnistumisiin/epäonnistumisiin riittää vielä! …. mieluummin tosin niihin onnistumisiin. Viesteissä tuli ihan mukava henk.koht 400m aika juostua ,joten eikun sitten odotellaan, että sais samanlaisia lukuja ihan yksityismatkallakin juostua.
Barcelonan kisoja on nyt tullut seurattua päivittäin ja sieltähän sitä treeni-intoa on tullut ja muutenkin kyllä se juoksujalka jo vähän vipattaisi. Tosin ottaa päähän toi lehtien ”turisti” roskan heittäminen, mutta kai se vaan on helppoa haukkua ja huuta kun itse ei mistään mitään tiedä. Toivottavasti se oma näytönpaikka tulee sitten siellä Hesassa 2012. Melkoisen kova tasonen oli kyllä nyt tuo naisten 400m aidat, kun piti sinne 56.5 juosta, että pääsi edes välieriin.

Takaisin kuitenkin siihen omaan urheiluun. Treenit on kulkenu oikein mukavasti, sain sellasen yhden sika 200m vetotreeninkin tehtyä, joka yllätti oikein positiivisesti; 8:nen vedon kohdalla luulin, että noutaja tuli, mutta vielä oli yks veto täysiä edessä. Sen jaksoin melko mukavastikin juosta, jopa niin mukavasti, että Emma sekä Nelli SEKÄ Robin kehu juoksutekniikkaa, mitä ei oikeestaan koskaan tapahdu .. Hyvä, että onnistumiset osuu oikeille paikoille.

Kalevan kisoja tässä jo kuitenkin odottelen. Meikä pinkasee siellä 400m aidat, Toivon mukaan melkoisen mukavalla ajalla…. ainakin sietäis sen jo sieltä pikku hiljaa tulevan skl. Antanu itteensä odottaa jo jonkin aikaa ja tuo odotus ei ihan mitään lempi puuhiani ole. 400 silee jää nyt juoksematta, koska keskitytään vaan aitoihin, että sais sellasen kelpo ajan ja kun kunto ei ihan siinä pohjalla ole, että voisin juosta neljä 400m juoksua neljään päivään, niin otetaan nyt varman päälle.

Tapaturmia ei aivan kauheasti ole kerennyt tapahtuun, yksi veneestä tippuminen ja yksi laturin varpaalle pudottaminen, mutta ei mitään vakavempaa. Verrattuna viime vuoden mokailuihin, niin se on jo voitto jos mitään ei murru/venähdä.

Loppukausi riippuukin sitten paljolti Kalevan kisoista sekä omista Sm:stä, mahdollisesti Suomi Ruotsi ottelu sekä omat Pohjoismaiset vielä edessä, mutta se riippuu tosiaan ihan siitä, saako niitä kovia aikoja lyötyä pöytään. Ehkä myös edessä magneettikuvaus penikoista, kun ne nyt ovat n. puoli vuotta vaivanneet, joten olis iha mukava selvittää mikä homma siellä on meneillään vai lakoileeko ne ihan muuten vaan. Tuloksista riippuen on edessä lepoa/ leikkaus tai ei yhtään mitään, mutta siitä sitten myöhemmin, kun jotain on oikeasti selvinnyt.
Juoksut on kuitenkin pääsääntöisesti ollu nousu johteisia, etenkin aidat, joten teema toivottavasti jatkuu vielä loppukauden. Yleensä meikällä tuo alkukausi menny hyvin ja loppu sitten flopannu, niin nyt saisi perinne jo hieman muuttua. Ens viikonloppua odotellen, Toivo (se vanhempi) kuittaa.

Uudempi

Vanhempi