Se oli siinä.

Yleinen | keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

2010-03-03
Omat Sm-kisat on nyt sitten ohi. Käteen jäin 2 hopeeta, yks halliennätys, 4 vessapaperirullaa ja 3 pakettia nenäliinoja… jälkimmäiset jäi hotellista. Eli kaiken kaikkiaan ihan mukavasti menny reissu. 400m hopee oli kyllä niin voitettu hopee kun voi olla. En todellakaan ennen juoksua ajatellu, että tulis edes mitalia, saatika sitten hopeeta, mutta niinpähän pääsi käymään. Ja kyllähän se aika tiukille menikin, kalkkiviivoilla taisin mennä viimesen ohi, että en ainakaan metriäkään liian aikasin. Olipahan ainakin yleisöystävällinen juoksu (kun puhutaan sijoista 2-5… Emma nyt oli taas Emma). 300m aidoissa jäi kyllä vähän hampaankoloon, olis se juoksu saanu mennä sen 42 ali, mutta jostain syystä ei ihan kaikki valot päällä koko juoksun ajan ollu. Onneks tässä vielä aika nuoria ollaan niin on aikaa yrittää!

Tää viikko onkin sitten pyhitetty huonolle ruualle, X-boxille, leffoille, kavereille ja löhöilylle… ja kai sitä on PAKKO vähän venytellä yms, mutta ei mitään suuria… ja venyttelytkin jonkun valvovien silmien alla, ettei käy mitään vahinkoja… ks. edelliset tekstit . Oikeestaan taitaa olla aika vaarallinen viikko tulossa, eikös suurin osa tapaturmista satu juurikin kotona… Noh täytyy olla varovainen. Ens viikolla onkin sitten jo eka leiri tulossa Pajulahdessa, että ihan kunnolla se treenaaminen heti alkaa. Projekteja onkin muutama, joihin kuuluu: lenkkelilyä….lihaskuntoa…lenkkelyä… ja vähän vielä lihaskuntoa. Täytyy kuulemma saada keskivartalo ja lantio vahvemmaks ja lenkkeilyllä jos sais sitä aerobiaa vähän paremmaks.
Mutta nyt kuitenkin vielä 4 päivää täysin huoletonta eloa ja oloa ja tätä kaavaa noudattaakseni, menenkin nyt syömään muroja kaljalla aamupalaks.
…. O.K se oli vitsi

Uudempi

Vanhempi