Tautia

Yleinen | keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

2009-11-25
Terve taas täältä Tampereen päädystä. Treeniä nyt 1.5 viikkoa takana, johon sisältyy myös yksi leiri. Itselläni kaikki harjoittelu tapahtunut tähän asti Suomessa, koska (yllätys yllätys) ei meikäläistä sinne Teneriffalle Nellin ja Emman mukaan huolittu. Sanoivat jotain tartuttamisen vaarasta ja plaa plaa plaa. Elikkä yhtään en katkerana/kateellisena täällä rännän/loskan seassa ole treenannut. Eikä etenkään sekään ole haitannut, että kaikki hallit lähietäisyydellä ovat kiinni, joten treenit tapahtuvat ulkona! 

Nonni, nyt sekin tilitys saatu sydemeltä. Onneksi sentään nyt, vaikka harmaata onkin, niin edes ilma on hieman lämmennyt, niin itsekin voin ihan ”turvallisin” mielin ulkona mennä, eikä tarvitse taas kaiken maailman tauteja pelätä. Edelleen yskää hieman löytyy ja nyt eilen ilmestyi flunssankin oireita, mutta tämä on pientä ja näistä mennään yli!
Leiri, joka oli siis viime viikonloppuna, sujui melko hyvin. Tein itse muista poikkeavaa ohjelmaa, koska kunto ei vielä riitä muiden tahdissa juoksemiseen, joten Robinin kanssa hieman muutettiin mm. tehointervallien määrää pienemmiksi ja aikoja hieman pitemmiksi. (mm. 3x3x300m muuttui itselläni 3x3x200m) Aina silloin tällöin jouduin jättämään vetoja pois, etten ihan piippuun itseäni heti vedä. Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin hyvä leiri. Huomasi kyllä leirin jälkeen, että oli tullut tehtyä ja treenit sujuivat ihan hyvin näin jälkikäteen katsottuna. Tosin onhan se tietenkin hieman masentavaa, tulla aina muiden perässä, mutta meikäläisellä on ainakin se yllätyksen elementti takataskussaan! 
Tämä viikko sitten jatkuu vielä kohdallani kovana, koska leiri otettiin sen verran varovaisemmin, että kovat treenit jatkuvat vielä tänään ja huomenna (eilen myös oli melko raskas nopeustreeni). Kunto jo Toivon mukaan kunnossa ensi leiriksi jos kaikki vain sujuvat ja sitten pääsen rääkkäämään itseäni muiden tahdissa. Sitä kuitenkin odotellessa treenit sekä vitamiinien/maitohappobakteerien ahkera ottaminen jatkuu. Sikainfluenssarokotteen ottaminen kohdallani ei ole vielä aivan varmaa. Kokemuksen perusteella tuo meikäläisen immuniteetti koostuu lähinnä vaaleanpunaisista poneista, jotka kuupahtavat jo pelkän ”sika” sanan kuullessaan, saatika sitten jos joku rokote pitäisi laittaa! Mutta onneksi vielä on harkinta-aikaa jäljellä. Nyt minä kuittaan ja lähden valmistautumaan treeneihin.

Uudempi

Vanhempi