Valmistelua

Yleinen | keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

2010-02-24
Noni pienet päivitykset sitten tännekin. Elikkä Turun kisat on ohi ja siinähän ne menikin. Ei mitään super-aikoja edes odotettu vaan kisat oli enemmänkin ”avaavat” omia Sm-kisoja ajatellen. Se DNF 60m aidoissa johtui juoksujen tahdista (4 juoksua n.2 tunnin sisään). Halusin mieluummin panostaa 200m kuin aitoihin, joten ajattelin aluksi, että ottaisin suoraan vaan varaslähdön, mutta sitten se olisi häirinnyt muita juoksijoita. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ei se 200 B-finaali kuitenkaan kulje, joten mitäs menetettävää siinä on jos juoksee aidat. Jostain syystä askel ei kuitenkaan osunut ekalle aidalle ja sen verran sipsutin, että annoin sitten samon tein olla koko juoksun. Hieman takareidet vaivasivat ennen aitoja, mutta onneksi se 200m meni ihan ok sen puolesta, että mikään ei krampannut.

Tänään oli sitten kenraaliharjoitus Kuopion Sm-kisoja varten. Meni ihan mukavasti, tosin onnistuin yllättäen taas hieman itseäni kolhaseen… olin siinä ottamassa lököhousuja pois ennen juoksua ja siinä hieman horjahdin ja sohasin piikkarilla pohkeeseen  -> housut meni rikki ja jalkaan tuli kaksi hienoa haavaa… eli ihan sitä samaa vanhaa tänne suuntaan kuuluu  Edelleen kävelevä katastrofi. Nyt pari päivää palauttavaa ja venyttelyä ennen kisoja ja toivottavasti viikonloppuna sitten kulkee. Nyt odotan kyllä ihan kiinnostuneena miten 400m kanssa käy, kun ei se edellinen 400m juoksu menny ihan kun elokuvissa, joten saa nähdä kuinka nyt kulkee. Toivottavasti verissä suin ja kovaa! Lisää updeittiä kisojen jälkeen ja toivottavasti positiivista sellaista.

Uudempi

Vanhempi