Just about me.

Arki | torstai 13. syyskuuta 2012

Huh huh. Kausi on sitten pulkassa, itse asiassa on ollut jo parikin viikkoa. Ja aika erikoinen kausi olikin se! Urheilun saralla toki, mutta myös muista syistä. Uudet valmennuskuviot osaltani on todettu hyviksi, mutta hieman hienosäätöä on tehtävä ensi kaudelle. Harvemmin uuden valmentajan kanssa heti tehdään kovia tuloksia, joten nuo muutama ennätys ovat kyllä jo suuria plussia. Mielipidekirjoituksesta sen verran, että se ehkä hieman räjähti käsiin, hieman on myös vuoden aliarviointi. Loppujen lopuksi kirjoitus julkaistiin kolmessa lehdessä: Aamulehdessä, Turun Sanomissa sekä Satakunnan Kansassa. Kirjoitusta koskien tein yhden haastattelun radioon sekä minua haastateltiin Veikkaaja-lehteen ja Helsingin Sanomiin. Lisäksi netissä useammalla sivustolla on kirjoituksesta mainittu tai tehty erikseen juttu. Mm. urheiluutiset.com:ssa on muutamakin haastatteluni sekä edellinen blogini julkaistu. Keskustelua ON herätetty, joten voisin sanoa, että tavoite saavutettiin noin tuhatkertaisesti. Minä pidän näppäinsormet valmiina tulevaisuudessa, kun joku alkaa taas tyhmiä huutelemaan oli se sitten lehdessä, netissä tai televisiossa. Tai sanotaanko, että tarpeeksi tyhmiä. Jos sitä jokaiseen rupeaisi kommentoimaan, pitäisi näitä päivityksiä tehdä useamman kerran viikossa.

Nyt sitten siihen urheiluun. Kaudesta jäi melkoisesti hampaankoloon. Hallikausi oli todella lupaava, joten odotukset kesään olivat korkealla. Ikävä kyllä asiat harvemmin, ainakin omalla kohdallani, menevät kuin elokuvissa. Kesä ei mennyt ollenkaan odotuksien mukaan. Tavoitteista jäätiin paljon. Kalevan kisoista ei vieläkään sitä mitalia tullut, P*****! Mutta ensi vuonna uutta yritystä kehään. Sitten kun se mitali sieltä tulee, niin ainakin on tiedossa, että mikään almu se ei ollut. Ja eihän tässä elämässä olisi mitään järkeä, jos kaikki asiat olisivat helppoja. Onneksi nyt kuitenkin kauden paras jäi kisoista käteen. Kalevan kisat olivat ensimmäiset tv-kisat pitkään aikaan, joten totaalinen unohdus oli tullut siitä, millaista on olla kameran edessä. Tuleville vuosille mental note to self:


Yksi tavoite lisää ensi kaudelle.

Ylimenokausi on ihan mukavasti tähän asti mennyt. Tosin tällä hetkellä istun kotisohvalla kipeänä, mutta ennen sitä on ollut oikein mukavaa. Vinkkinä muuten kaikille laihduttajille, suosittelen lämpimästi bongaamaan itselleen jonkinlaisen tappajaflunssan. Voin sanoa, että yksi tehokkaimpia laihdutuskuureja koskaan. 2 päivässä on painoa lähtenyt yli 2 kiloa pelkästään hikoilemalla! Tosin se hikoilu olisi ehkä mukavampi tehdä esimerkiksi lenkillä tai salilla, mutta mukavaahan se on sängyssä peiton alla kouristellen ja hallusinoiden tehdä.  Vaihtelua elämään tämäkin.

Sitten niitä oikeasti mukavia asoita. Aloitin Proakatemiassa pari viikkoa sitten ja porukalla perustettiin oma firma. Tästä eteenpäin olenkin ylpeä perustajajäsen yrityksessä Tuuma Creative Osk. Teemme kaikkea laillista liiketoimintaa. Tällä hetkellä tapahtuman järjestäminen on yksi vahvuuksista, mutta sen lisäksi painopiste menee messuihin, tarkemmin ottaen yrityksiin, jotka aikovat messuille osallistua. Mutta tästä lisää tulevaisuudessa.

Ylimenokaudesta johtuen myös ruokailutottumukset ovat saaneet vaihtelua. Esimerkkeinä:


 Salaattiahan tulee muutenkin syötyä, muttei koskaan kokonaiseksi ruuaksi. Lisäsin nyt vaihteeksi vähän pekonia ja aurajuustoakin sekaan. Ajatuksena, että ehkä se on vähän ruokaisampi.  Sen verran kyllä sanottava, että on se ihme jos joku pelkällä salaatilla laihtuu. Tunnin päästä oli sellanen nälkä, että meinas päässä sumeta. Vähemmästäkin sitä sortuu herkutteleen. Onnekseni meikäläisen keittiö on ratsattu jo kauan aikaa sitten kaikista herkuista, joten ruisleivällä mentiin. Samoin rapuja tuli syötyä! Huomioiden, että ne oli kuolleita (tai ainakin piti olla) niin melkoisen tappelun ne kyllä sai aikaseks! Molemmat sormet oli aivan täynnä haavoja syömisen jälkeen. Vaikka ravut hyviä onkin niin ihan hyvä, että rapujuhlia pidetään vaan kerran vuodessa. En usko, että sormet kestäis enempää.

Siinä nyt niitä tärkeimpiä. Ylimenokautta vielä hetki päällä, mutta heti kun tää tauti hellittää, niin tämä plikka lähtee kyllä lenkille! Mukavaa syksyä kaikille ja muistakaa syödä C ja D-vitamiinia ettei tuu tätä köyhän naisen laihdutuskuuria.

Tossa vielä linkki urheiluutiset.comissa tehtyyn haastatteluun:
http://urheiluuutiset.com/site/default.aspx?news=944
http://urheiluuutiset.com/site/default.aspx?news=951
Toivo out.

Avainsanat: , , ,

Saatat myös pitää

Syötkö liikaa proteiinia?

to 5.9.2019

Proteiinipuuro, proteiinisuklaa, proteiinirahka, proteiinijuoma ja… Lue koko kirjoitus

Kulutus treenipäivä vs…

su 12.5.2019

En tiedä onko ruudun sillä puolella tämän kanssa ongelmia, mutta… Lue koko kirjoitus

Terveellinen välipala…

ma 22.4.2019

Terveellinen välipala! Ai että! En tiedä onko ruudun toisella… Lue koko kirjoitus