Arkea ankeaa

Arki | maanantai 10. joulukuuta 2012

No täytynee otsikosta heti hieman vetää takaisin. Ei tämä arki nyt niin kauhean ankeaa ole. Mutta arkeen on nyt enemmän tai vähemmän taas siirrytty. Erikoisuutena oli tämän aamuinen haastattelu. Meikäläistä haastateltiin Myynnin ja markkinoinnin –lehteen ja tosiaan teemana toimi huippu-urheilun ja yrittämisen yhdistämisen. Ja jos joku ei tiedä/ole huomannut, niin allekirjoittanuthan on perustajajäsen yrityksessä Tuuma Creative Osk. Reilu tunti tuli kahvilassa istuttua ja höpötettyä, Toivon mukaan myös jotain fiksua sain haastatteluun aina väliin sujautettua. Ihan mukava oli vaihteeksi puhua myös yrittämisestä, joka nyt se toinen intohimoni on. Melko hauskaa huomata kuinka paljon saman kaltaisuuksia on yrittämisessä ja urheilussa, etenkin jos urheilee vähänkään tavoitteellisemmin. Molemmissa täytyy olla se palo ja usko siihen omaan tekemiseensä. Asiat riippuvat paljon itsestäsi ja vastaat pääsääntöisesti vain itsellesi. Sopii meikäläiselle kuin kaulin takaraivoon.

Mutta tosiaan tämä reilu viikko on nyt melko vauhdikkaasti kahlattu läpi. Jos joku ei tiedä, kuinka kuluttaa päivänsä niin tässä muutama oma suosikki:

Datailu. Toki koneella on niitä hyödyllisiäkin asioita hoidettu, mutta ikäväkseni olen aivan liian usein saanut huomata, että se nopea koneella käynti onkin venynyt tunnin mittaiseksi internetin ihmeellisen maailman kahlaamiseksi. Niin ja tästä tulikin mieleen yksi asia, johon sain tuossa sunnuntai-iltana hukattua sen pari tuntia; Omien facebook –sivujen perustaminen! <-  *klik* Siitä sitten tykkäämään ketkä tykkäävät. Surullisen hupaisaa tosin oli, että tälle internetin ihmelapselle toiminnon: ”Kutsu kavereita” löytäminen kesti sen tunnin verran. Kortit pöydälle, en ole ylpeä itsestäni.
Toinen nyt jo rutiiniksi muotoutunut aikasyöppö on lukeminen. Koska tuolla rakkaassa opinahjossani Proakatemiassa vaaditaan tietyn määrän kirjoja lukemista, on tämäkin toiminto jo enemmän tai vähemmän syöpynyt syvälle alitajuntaani. Kilometrejä kirjoissa on kertynyt jo 9 kappaletta kuluneen syksyn aikana.

Tietenkin myös se konkreettinen koulussa käynti vie enemmän tai vähemmän niitä tunteja, mutta en nyt jaksanut ottaa Finlaysonista kuvaa tänne esiteltäväksi.

Viimeisimpänä, mutta kuuluisasti ei todellakaan vähäisimpänä; itse treenaaminen.

Kassaan kilahti viime viikolta 14 harjoitustuntia, yksi pohjekramppi, suurtakin suurempi Ahaa elämys niille kuuluisien pakaroiden kasvattamiselle (opin ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti aktivoimaan pakaran kaikki lihakset ja vieläpä tarkoituksella, vahinkoaktivointeja sattuu noin kerran kaksi vuodessa) ja kolme Voltarenin ja elmukelmun täyteistä yötä.  Voltarenit ja kelmut siis pohkeissa, ei kiedottuna pään ympärille… tai tiedä häntä vaikka ne joskus kannattaisi sen päänkin ympärille kietoa.  Enempää vahinkoa se ei ainakaan voi aiheuttaa, on tätä tyttöä sen verran nuorena mukiloitu isosiskon ja kaksosen toimesta, että se peli on jo menetetty.

Siinäpä se lyhykäisyydessään. Sen verran vielä, että suosittelen pitämään silmät auki seuraavan kerran lehtihyllyn vierestä kävellessä. On meinaan Bodaus –lehden tämän kuun numerossa sellainen bodari, että ei ole toista nähty!

Kiitos ja kumarrus.

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Yrittäjäasenteella,…

ma 19.1.2015

Ajattelin nyt kirjoittaa muutaman sanan opinahjostani Tamkin… Lue koko kirjoitus

Opinnäytetyö CHECK!

ti 18.11.2014

BOOM! Se olisi meinaan sellainen juttu, että palautin opinnäytetyön… Lue koko kirjoitus

Ei ehkä niin hyvä idea

ti 21.10.2014

Ihan ensinnäkin: treenit ovat alkaneet jee jee jee! Ja ne on menny… Lue koko kirjoitus