Pyöreitä meni rikki!

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Blogi saavutti pyöreitä tuossa viime viikolla (meni 100 000 kävijää rikki) joten sen kunniaksi onkin vuorossa tilastoja!

Tämä blogspotin alusta on omalta osaltaan hyvinkin jännä, koska se erittelee melko kattavasti liikenteen lähteet, kävijämäärät, maat mistä kävijöitä tullut, hakusanat yms yms. Joten tässä onkin niitä mielenkiintoisempia (omasta mielestäni) tilastoja.

Näiltä sivuilta on siis tullut eniten kävijöitä. Heille, jotka eivät tiedä, tuo t.co tarkoitta twitteriä. Mtv3:lta on tullut Lex Hollon blogista, OptimalPerformancen sivuilta on tullut omien kirjoituksieni kautta (kirjoittelen heidän sivuilleen aina väliin blogitekstejä) ja Eevskun sivuilla on ollut linkki omaan blogiini samoin kuin Jatkoajankin sivuilla.


Lukijoita on tullut myös mm. Thaimaasta, Australiasta, Liechtensteinista sekä Afrikasta.

Luetuimmat tekstit: