Mykoplasma

Arki | perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tänään soittelikin sitten lääkäri. Akuutin mykoplasman vasta-aineet ei koholla, mutta mykoplasman vasta-aineet oli. Uudella antibiootilla kahden viikon kuuri kehiin ja 2 viikkoa treenikieltoa.
Noh ainakin tuli jokin selvitys tälle. Päässä alkoivatkin pyöriä jo, mitä ihmeellisimmät omat diagnoosit asiaa koskien. Muuten verikokeet näyttivät ihan hyviltä, itse harkitsemani raudan puute tuskin on syynä, koska hemoglobiini oli 132, tosin voisi se näin urheilijan näkökulmasta hieman korkeampikin olla.
”Normi” elämää saa jatkaa, mutta täytyy vältellä kuulemma sairaita ihmisiä… Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritetään. Käsidesi kulkeekin seuraavat kaksi viikkoa mukana ja maitohappobakteereja napsitaan päivittäin.
Onneksi tuo nyt tuntuu selvittävän jonkin verran. On tässä nyt hieman ihmetyttänytkin kun olen hengästynyt portaissa ja imurointi tuntuu pieneltä urheilusuoritukselta. On tuntunut jo jonkin aikaa. Lääkäri sanoi, että voi olla aika raskas tauti urheilijoille, toisille tuntuu paljon ja toisille vähemmän.
Oma harjoittelu siis jatkuu kahden viikon päästä eli päivää ennen kuin lähden Italiaan leirille. Menee vähän suunnitelmat uusiksi, mutta minkäs asialle voit. Treenikausi tuleekin itselläni jatkumaan pitkälle kesäkuuhun ja kisaaminen alkaa myöhemmin kuin mitä suunniteltiin, joskus kesä-heinäkuussa.

Mutta hyviä asioita saa aina odottaa ja kun tarpeeksi kauan hakaa päätään seinään, niin kyllä se seinä halkeaa!

Sinnikkyyden määritelmä: Jatkaa toimintaansa lannistuksista, vastuksesta ja aiemmista epäonnistumisista huolimatta.

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Elämää ilman urheilua

ma 18.3.2013

Nyt on viikko sitten täydellistä olemattomuutta takana. Toki tällä… Lue koko kirjoitus