Angiina ja muuta mätää

Arki | keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Portugalin leiri onkin sitten takanapäin ja Suomeen tultiin la-su välisenä yönä. Näin heti kättelyssä sainkin tervetuliaislahjaksi angiinan sekä jonkin muun kurkkumätä/rupi/nielutaudin. Siinä kohtaa kun lääkäri mainitsi, että angiina ainakin on ja alkoi puhua nielussa olevasta mädästä ja sorkkimaan puutikulla kurkkuun, niin ajatus alkoi harhailla sen verran, että jäi hieman epäselväksi, mikä se mätätauti nyt sitten on. Jos meikäläinen olisi eläin, niin mut olisi varmasti lopetettu jo aika päiviä sitten. Ironiaa lisää toki se, että nielurisat poistettiin 4 vuotta sitten ja molemmat taudit tulevat nielurisoihin. Olen hyvin HYVIN tyytyväinen asiakas. Eläköön kunnallinen terveydenhuolto!

Noh eipä tässä auta kuin malttaa jälleen kerran. Sain 7 päivän antibioottikuurin ja kisakauden aloitus siirtyy jälleen kerran. Oli tarkoitus aloittaa kisaamaan ensi viikon tiistaina Turussa, mutta se nyt jää unholaan. Toivon mukaan tämä nyt olisi parissa päivässä sairastettu. Kuumetta ei onneksi tänään ole ollut ja burana auttaa melkoisesti tuohon oloon. Tosin portaat ovat jo urheilusuoritus itsessään ja bussiin juostessa (matkalla lääkäriin) sain melkein sydänkohtauksen, joten kyllä tuon koko kuurin ajan treenit pysyvät mentaaliharjoittelun tasolla.

Pitää pysyä positiivisena ja onneksi leiri meni todella hyvin pitkästä aikaa! Kiputiloja ei sen kummemmin ollut ja treenit kulkivat hyvin ja fiilikset ovat muutenkin olleet kyllä melkeinpä loistavat. Korjaus olivat loistavat, tällä hetkellä ne voisivat paremmatkin olla. Toisaalta kaippa sitä asiat huonomminkin voisivat olla. Mun tuurilla vesikauhukaan ei ole aivan täysin poissuljettu, joten kurkkumätäangiina alkaa kuulostaa ihan mukavalta vaihtoehdolta.

Laitanpa tapojeni vastaisesti näin loppuun vielä fiilistelyvideon leiriltä (enemmänkin ehkä itseäni varten) kun homma vielä kulki ja rauta nousi 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=TLmF5I8xy4A

Avainsanat: , ,

Saatat myös pitää

Videoblogia: treenileiri…

su 14.4.2019

Jahas täällä blogin puolella on ollut hivenen hiljaiseloa, mutta… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus

Taudista tautiin

to 3.5.2018

Portugaliin ja sen lämpöön on saavuttu jo toistamiseen kuluneen… Lue koko kirjoitus