Minäkin tuen Noora Toivoa, Arman Alizad ja Axl Smith

Arki | sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kampanja on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin ja näin ollen myös tällä viikolla julkaistaan materiaalia! Takataskussa on vielä juttuja seuraavalle kahdelle viikolle eli tämä homma ei jäänyt siihen yhteen videoon. Asia, joka on jo voitto sinänsä.

Tällä kertaa sain metsästettyä kampanjaan kaksi tummahipiäistä televisiostakin tuttua kaveria. Osallistujamäärä räjähti siis hetkessä käsiin.

Pohjustusta: Osallistuin pari viikkoa sitten Arseen (Astetta ronskimpi seminaari) jossa oli mielenkiintoisia puhujia mukana. Olin aloittanut kampanjan edellisellä viikolla, joten luonnollisesti tilaisuuden nähdessäni, siihen oli tartuttava. Tietenkin tässä vaiheessa allekirjoittaneellahan kulki tuo ”Minäkin tuen Noora Toivoa” lappu mukana joka paikassa.

Seminaarissa istuinkin kahdesta syystä intoa piukassa penkillä ja kuuntelin korva tarkkana, mistä puhuttiin. Samalla kuitenkin odotin tilaisuuttani. Hetkeä, jolloin voisin iskeä nopeasti ja kuolettavasti.  Olin sulautunut pukurivistöön, mutta varmuuden vuoksi valitsin saalistuspaikakseni takarivin, jossa odotin hiljaa ja kärsivällisesti.

Tarkimmat saattavat nähdä kohteen päälaen kuvassa.

Pitkän odotuksen ja noin 7 pureskellun kynnen jälkeen tilaisuuteni tuli. Pahaa aavistamattomat kohteet olivat jättäneet lauman suojan, tämä oli hetkeni. Se oli nyt tai ei koskaan! Hyökkäsin sivettikissan ketteryydellä ja bengalin tiikerin voimalla saaliideni kimppuun. He eivät edes huomanneet, mikä heihin iski! Muutamassa minuutissa kaikki oli ohi.

 Lopputulos oli tämä:
Suuret kiitokset saaliilleni: Arman Alizad sekä Axl Smith!

Sinäkin voit tukea minua! Mene osoitteeseen http://www.kiririnki.fi/projects/noora-toivo  Kerro kavereillesi sekä sukulaisillesi tästä mahdollisuudesta tai jaa tämä kirjoitus J !

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset:


http://nooratoivo.fi/?p=124

http://nooratoivo.fi/?p=123

Avainsanat:

Vanhempi

Saatat myös pitää

Kampanjan viimeinen osa,…

su 9.6.2013

Viimeistä viedään. Kiririnki-keräystä on jäljellä 2 päivää… Lue koko kirjoitus

Kampanjaa Aku Hirviniemi ja…

ma 3.6.2013

Maaliviiva alkaa kampanjassa ja keräyksessä lähestymään kovaa… Lue koko kirjoitus

Minäkin tuen Noora Toivoa,…

ti 28.5.2013

Nyt tuleekin tiukalla tahdilla uutta kampanjamateriaalia ja jälleen… Lue koko kirjoitus