Minäkin tuen Noora Toivoa, Joel ja Hjallis Harkimo

Arki | tiistai 28. toukokuuta 2013

Nyt tuleekin tiukalla tahdilla uutta kampanjamateriaalia ja jälleen kerran otsikkohan sen kaiken jo kertoo. Tämän viikon Minäkin tuen Noora Toivoa –henkilöt eivät varmasti sen suuremmin esittelyjä kaipaa. Eikä tässä tarvitse keräyksestäkään sen kummemmin kertoa, koska videolla tulee keräyksenkin tilanne selville.
Nyt on kyllä sanottava, että jopa meikäläinen alkoi hieman tuossa tilanteessa kiemurtelemaan. Oli kyllä muutenkin Helsingin reissu, jota en ihan hetkeen unohda. Sain Harkimoiden lisäksi häiriköityä paria muutakin henkilöä, mutta heidät esitellään sitten myöhemmin. Tässä pikku hiljaa alan odottelemaan, että ensimmäinen lähestymiskielto napsahtaa postiluukusta, mutta vielä ei ole sellaisia tullut, joten samaan malliin jatketaan!
Muista, että sinäkin voit liittyä tukijoukkoihin. Mene osoitteeseen http://www.kiririnki.fi/projects/noora-toivo ja voit tukea minua ostamalla jonkin tuotteen. Lisäksi tätä kirjoitusta saa ja kuuluu jakaa 🙂
Sen pidemmittä höpinöittä tässä olisi tämän viikon ensimmäinen kampanjamateriaali!


Iso kiitos Joelille ja Hjallikselle kampanjaan osallistumisesta!


Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Kampanjan viimeinen osa,…

su 9.6.2013

Viimeistä viedään. Kiririnki-keräystä on jäljellä 2 päivää… Lue koko kirjoitus

Kampanjaa Aku Hirviniemi ja…

ma 3.6.2013

Maaliviiva alkaa kampanjassa ja keräyksessä lähestymään kovaa… Lue koko kirjoitus

Minäkin tuen Noora Toivoa,…

su 26.5.2013

Jälleen on aika julkaista kampanjamateriaalia. Nokkelimmat ja… Lue koko kirjoitus