Minäkin tuen Noora Toivoa, Tero Pitkämäki

Arki | maanantai 13. toukokuuta 2013

Kiririnki kampanjassa on nyt puoliväli menossa ja rahaa on kertynyt 1505€. Iso kiitos jo nyt kaikille lahjoittajille, ette aavistakaan kuinka paljon avokätisyytenne ja tukenne minulle merkitsee. Iso kiitos siis Teille kaikille.

Tosin näinkin lyhyellä matikalla kuin omani osaan laskea, että vielä on 2445€ keräämättä. Joten pökkyä on laitettava pesään! Siksipä nyt onkin taas aika julkaista kampanjamateriaalia! Otsikosta ei varmasti jää epäselväksi, kuka on tällä viikolla videossa mukana.

Muistutus kuitenkin vielä kaikille, että Kiririnki on alusta, joka mahdollistaa rahoituksen keräämisen, mutta iso osa markkinointivastuusta jää kuitenkin meille urheilijoille. Tarkoitus on saada Kiririnki ja tämä rahoittamisen muoto mahdollisimman suurelle joukolle tieoon. Toivon mukaan tästä joukosta löytyisikin myös se oikea kohderyhmä, joka tahtoo auttaa tavalla tai toisella. Voitte siis auttaa minua myös suuresti jakamalla esimerkiksi tämän blogikirjoituksen, videon tai Kiriringin (http://www.kiririnki.fi/projects/noora-toivo)  linkin J

Lisäksi jos tunnette yrityksiä tai yritysjohtajia, joilla on pehmeä kohta nuoria yleisurheilijanaisia kohtaan, niin heidän ilmiantaminen minulle on enemmän kuin toivottavaa!

Mutta sen pidemmittä puheitta tässä on tämän viikon materiaalit.

Enjoy!

Jos video ei näy, niin tässä vielä linkki youtube videoon http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yizhop3Qa0c

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Kampanjan viimeinen osa,…

su 9.6.2013

Viimeistä viedään. Kiririnki-keräystä on jäljellä 2 päivää… Lue koko kirjoitus

Kampanjaa Aku Hirviniemi ja…

ma 3.6.2013

Maaliviiva alkaa kampanjassa ja keräyksessä lähestymään kovaa… Lue koko kirjoitus

Minäkin tuen Noora Toivoa,…

ti 28.5.2013

Nyt tuleekin tiukalla tahdilla uutta kampanjamateriaalia ja jälleen… Lue koko kirjoitus