Minäkin tuen Noora Toivoa, Tommi Evilä

Arki | sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Jälleen on aika julkaista kampanjamateriaalia. Nokkelimmat ja terävimmät lukijat varmasti arvasivatkin kuka on tämän viikon Minäkin tuen Noora Toivoa – henkilö.

Sitä ennen tosin pieni päivitys keräyksen etenemisestä. Keräystähän on jäljellä 16 päivää ja kerätty summa on tällä hetkellä 1695€. Upeata, että näin paljon on kasassa tähän asti! Suuri kiitos ja kumarrus kaikille lahjoittaneille. Tosin siitä huolimatta, tavoite (3950€) on vielä kaukana. Keräyksessähän mennään ”Kaikki tai ei mitään” meiningillä eli ainoa varma tapa saada kaikki rahat on se, että koko tavoiteltu summa saavutetaan. Tosin rahoitusvaiheessa on mahdollista valita, että rahat jätetään urheilijalle vaikka koko keräystavoitetta ei saavutettaisi, mutta itse en tiedä kuinka moni sen on valinnut. Eli kasassa saattaa olla 0-1695€ rahoittajista riippuen. Tällä isommalla summalla saatetaan päästä Amerikkaan ja muutama yö jopa siellä oleskella, mutta valmentaja jää kyllä kauas vastarannalle eikä pidemmästä leiristä kyllä voida vielä puhua. Onnekseni kun sukunimi on Toivo, niin uskoa ei vielä ole menetetty. Kyllä 16 päivässä sitä saa aikaan vaikka mitä. Huhujen mukaan tämä maailma rakennettiin 7 päivässä, niin kyllä 16 pitäisi yksi keräys hoitaa kunnialla loppuun. Siispä tämä plikka pistää nastaa lautaan!

Kuten aikaisemmin sanoinkin, niin nykyään kuljen tuo lappu mukana joka paikassa… ainakin melkein. Sen kerran kun se unohtui kotiin, niin Tommi sitten sattui treenaamaan samaan aikaan hallilla. Onneksi meikäläinen osaa olla melkoisen periksiantamaton tarvittaessa, joten passitin rakkaan kaksoseni taiteilemaan treenin lopuksi tuollaisen samalla kun itse häiriköin Tommia. Toki paperin ja kynän löytäminen hallista kesti hetken, mutta muutaman motivaatiokeskustelun jälkeen nekin löytyivät. 

Siispä, kuten kuvasta näkyy, myös Tommi Evilä tukee meikäläistä J !Jos et itse juuri tällä hetkellä pääse fyysisesti tukemaan, niin ei huolta! Mene osoitteeseen http://www.kiririnki.fi/projects/noora-toivo ja voit itsekin tukea minua saavuttamaan tavoitteeni. Lisäksi en voi painottaa sen tärkeyttä, että tieto Kiriringistä ja sen toiminnasta leviäsi, siksipä voit auttaa muillakin tavoilla. Jaa tämä kirjoitus tai kerro tästä mahdollisuudesta suureen ääneen sukulaisille, kavereille, naapurin mummoille ja papoille, unohtamatta sitä naapurin toimitusjohtaja Virtasta. On myös enemmän kuin suotavaa ilmiantaa toimitusjohtaja Virtanen allekirjoittaneelle, jolloin voin itse mennä suureen ääneen kertomaan hänelle tästä upeasta mahdollisuudesta.

Näin keräyksen lähestyessä loppuaan myös kampanjamateriaalin julkaisuvauhti kiristyy. Toivon mukaan ensi viikolla parikin kertaa kampanjamateriaalia tulee blogiin, joten suosittelen lämpimästi pysymään kuulolla!

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Kampanjan viimeinen osa,…

su 9.6.2013

Viimeistä viedään. Kiririnki-keräystä on jäljellä 2 päivää… Lue koko kirjoitus

Kampanjaa Aku Hirviniemi ja…

ma 3.6.2013

Maaliviiva alkaa kampanjassa ja keräyksessä lähestymään kovaa… Lue koko kirjoitus

Minäkin tuen Noora Toivoa,…

ti 28.5.2013

Nyt tuleekin tiukalla tahdilla uutta kampanjamateriaalia ja jälleen… Lue koko kirjoitus