Kampanjan viimeinen osa, Timo Jutila

Arki | sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viimeistä viedään. Kiririnki-keräystä on jäljellä 2 päivää ja potista uupuu vielä 16% eli 610€. Koska nyt ollaan lasi puoliksi täynnä ihmisiä, niin toisin sanoen potista löytyy 3340€. Mieletöntä! Eli se on se 305€ päivässä ja homma olisikin sitten pulkassa! Ei ole paha.

Nyt sitten jos se elämäntapamuutos on ollut mielessä ja tavoitteena terveellinen ja liikunnallinen elämä, niin sinne vain sivuilleni ostoksille! Tai onko siinä vanhassa treenipaidassa jo muutama reikä enemmän kuin mitä toivoisi? Älä huoli! Samaiselta sivustolta voi hankkia tuliterän Nonamen teknisen T-paidan ja tuubihuivin kylkeen! Onko firmallasi tykypäivät tulossa ja sillä samalla teemalla on vedetty Kekkosen ajoista lähtien? Tähänkin minulla on ratkaisu! Osta itsellesi urheilija päiväksi! Saat yltiö pirteän, puheliaan ja asialleen omistautuneen maalaishullun ruoskimaan koko firmasi kuntoon yhdessä päivässä! Vai tahdotko kenties jotain vielä enemmän? Vaativaankin makuun löytyy tuotteita. Yksi sponsoripaketti on tarjolla, jolla minut saa firmasi edustusjoukkoihin koko kesäksi sekä fyysisesti käyttöön yhden päivän ajaksi. Älä siis jää odottamaan vaan käytä tämä uniikki tilaisuus hyödyksesi!  

Kaikki nämä ja monta muuta upeaa pakettia löydät sivuiltani ja, koska viimeisiä päiviä viedään, niin kaikki tuotteet myydään täysin samalla hinnalla kuin ennenkin! Joten älä odota vaan mene ostoksille ennen kuin kaikki tuotteet ovat menneet parempiin suihin. Samalla autat minua pääsemään askeleen lähemmäksi tavoitteitani.  Ovet ovat auki seuraavat kaksi päivää tai niin kauan kun tavaraa riittää. Hae siis omasi pois osoitteesta www.kiririnki.fi !

Näiden Ostos-TV puheiden jälkeen onkin hyvä siirtyä kampanjamateriaaliin.  Otsikosta selviääkin, kuka on vierailevana tähtenä tämän viikon videolla. Iso kiitos Jutille osallistumisesta ja vielä isompi kiitos heittäytymisestä! Kaikki eivät olisi suostuneet. Kiitos myös Prisman vartijoille, että tätä tyttöä kavereineen ei viety niskap**** otteella ovista pihalle.

Tässä olisikin sitten Minäkin tuen Noora Toivoa kampanjan viimeinen osa 🙂

Linkki videoon http://www.youtube.com/watch?v=T873PrIMonE&feature=youtu.be

Avainsanat: , ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Kampanjaa Aku Hirviniemi ja…

ma 3.6.2013

Maaliviiva alkaa kampanjassa ja keräyksessä lähestymään kovaa… Lue koko kirjoitus

Minäkin tuen Noora Toivoa,…

ti 28.5.2013

Nyt tuleekin tiukalla tahdilla uutta kampanjamateriaalia ja jälleen… Lue koko kirjoitus

Minäkin tuen Noora Toivoa,…

su 26.5.2013

Jälleen on aika julkaista kampanjamateriaalia. Nokkelimmat ja… Lue koko kirjoitus