Kesää ja duunia

Arki | torstai 6. kesäkuuta 2013

Nyt päivittelenkin vaihteeksi ihan vaan muita kuulumisia. Kampanjan ja Kiriringin keräyksen loppusuora on kyllä pitänyt huolen, että työt eivät ole loppuneet, mutta muutama päivä pitää vielä painaa ja sitten homma olisikin siltä osalta purkissa. Kyllä tää myynti ja markkinointi ihan työstä aina väliin menee. Tosin on se siitä huolimatta sen arvoista ollut. Sen verran hauskaa on ollut tehdä kampanjaa ja päässyt hyvällä tekosyyllä häiritsemään mielenkiintoisia ihmisiä, niin mikäs tässä tehdessä! Tosin tuo oma melko optimistinen 10 opintopisteen tavoite kesän aikana pitää varmasti myös osaltaan huolen, että ihan hirveän tylsää ei missään kohtaa tule olemaan.

Onnekseni työn sekaan on sitä leikkiäkin mahtunut ja mikäs sen parempaa aikaa leikkiä kuin Suomen kesä! Aivan uskomattoman hienot ilman olleet (asia joka varmasti mennyt kaikilta ohi ja näin ollen vielä erillisen toteamisen arvoinen) ja ulkona olen kyllä viihtynyt, niin treenien kuin muunkin oleskelun muodossa. Kesä on kyllä ehdottomasti mökkihöperöiden aikaa ja itse kyllä kuulun tähän sakkiin.

Myönnettäköön, kenttäkuva on Italiasta, mutta treeneissä on nyt kuvauksen sijaan keskitytty oleelliseen, joten täytyi hieman soveltaa ja kaivaa arkistoista vanhoja kuvia.


Tauti jätettiin jo reilu viikko sitten taakse ja treenit ovat kulkeneet koko ajan paremmin ja paremmin. Huomenna sitten näkeekin, että onko se kunto vesilintu vai puhveli, kun kausi starttaa Toijalan kentällä. Itse en nyt juuta enkä jaata lupaile. Joskus fiilis on uskomattoman hyvä ja kaikki asiat ovat menneet kuin elokuvissa ja silti ei mitään juoksusta tule ja toisena päivänä hyvä, että sängystä pääsee ylös, ja tauluun saattaa silti tulla ennätyslukemat. Tästä huolimatta omana ajatuksena on kyllä ihan kovaa juosta. Ilmoittelen sitten myöhemmin, että kuinka kovaa.

Tuli karkkikaupaltakin jonkin aikaa sitten tilausta tehtyä. Kyllä se aina lämmittää mieltä kun puhelimeen kilahtaa Matkahuollolta viesti, että paketti on noudettavissa ja seuraavana päivänä kaapit täyttyvätkin näillä:
http://www.sportsnutrition.fi/
Keskustelin yhden kaverin kanssa näistä omista sairasteluista ja hän ehdotti C-vitamiinintehokuuria ja se menikin heti kokeiluun. En tiedä kuvittelenko vai toimiiko oikeasti, mutta tuo oma ikiflunssani tuntuu hieman helpottaneen. Täytyy toivoa, että muitakin positiivisia (ei ADT mielessä positiivisia) vaikutuksia olisi.

Huomenna on aamulla myös käynti Optimal performancessa ravintovalmennuksessa ja BioSignature-mittauksessa. Saa nähdä kuinka käy ja mihin suuntaan rasvat ovat menneet. Muutamaa juttua täytyy vielä ruokavaliossa hioa ja saa nähdä, mitä Tytti tällä kertaa ehdottaa. Odotan kyllä innolla käyntiä ja teenkin siitä ihan oman kirjoituksen ensi viikolla.

Nyt kuitenkin otetaan nokka kohti Nokiaa ja valmistavaa treeniä!

Avainsanat: , , ,

Saatat myös pitää

Vinkkejä vatsan hoitoon

su 23.4.2017

Meikäläiselle on kuluneen kahden kuukauden aikana käynyt melkoinen… Lue koko kirjoitus

Mitä jos lopettaisit? Tai…

ke 27.1.2016

Muutoksia! Koska kalenterissa lukee 26.1.2016 niin sitkeimmillä uuden… Lue koko kirjoitus

Miksi smoothie ja smoothie…

ke 30.7.2014

Smoothiet ovat tällä hetkellä hyvin in. Tämäkin on asia, minkä… Lue koko kirjoitus