Kiitos

Arki | sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tweet

Tiedättekö sen fiiliksen kun vieras mies laittaa viestiä ja pyytää mukaan palveluun, josta kukaan ei ole koskaan kuullut ja jossa urheilijat voivat tienata rahaa? Juu en minäkään tiennyt vielä muutama kuukausi sitten. Siitä se kaikki kuitenkin lähti.
Sanotaanko, että olin alkuun hieman skeptinen. No jos ollaan täydellisen rehellisiä, niin olin ensimmäiseen tapaamiseen asti todella skeptinen. Kaksi tyyppiä ovat perustamassa palvelua, jossa ihmiset ja yritykset voivat tukea urheilijoita ostamalla tuotteita. Tämä on varmasti siis heidän päivätyönsä? Ei, ei ollut. Tätä hommaa rakennettiin sivutyönä ”oikeiden” töiden ohella. No varmasti tähän Kiririnkiin pääseminen on sitten kallista, kyllähän jostain heidän on sitä rahaa saatava? Jälleen kerran väärä vastaus; mukaan tuleminen on ilmaista ja sivusto ottaa itselleen sen 10% kerätystä summasta. Ei voi olla. Kyllä tässä jossain kohtaa varmasti joudun valkoiseksi orjaksi jonnekin Itäblokin suunnalle tai jos orjaksi ei jouduta, niin joku juju tässä on oltava. Ei kai kukaan nyt niin paljon urheilua rakasta? Nyt tässä kotisohvalla ihan ilman kahleita istuessani se on minulle jo hetki sitten valjennut; kyllä, joku todellakin hyvää hyvyyttään tuollaisen mahdollisuuden on urheilijoille rakentanut. Melko uskomatonta.
 
No kerta tällainen mahdollisuus on annettu, niin mennään sitten rytinällä! Itselläni oli Kiririnki- keräyksessä melko selvät sävelet; nyt haetaan tukea pidemmälle leirille. Mennään kaikki tai ei mitään mentaliteetilla. Tämä on uusi juttu, erilainen mahdollisuus, kuka tietää mitä tästä voi tulla? Toki kun kuulin muiden keräyssummat menin hieman skeptiseksi oman keräykseni kanssa. Tavoite oli porukan suurin, mutta toisaalta keräyskohde oli sellainen, johon tarvittiinkin sitä rahaa. Silloin hieman mietitytti: Mitä jos tämä ei onnistukaan? Miksi kukaan minua rahoittaisi? Siellä on muita kovia tekijöitä joista valita ja joilla kaikilla oli hienot tarinat. Sitten se peikko alkoi kasvaa: Miten kukaan tästä edes kuulee? Keräys aika on pitkä, ei ihmisiä jaksa kiinnostaa kauaa tuollaiset. Mikä avuksi? Siitä se ajatus sitten lähtikin.
 
 
Kiririnki oli itselleni kyllä paljon enemmän kuin vain paikka, jossa kerätä rahaa. Sen tarkoituksena oli avata ovia urheilijoille ja voin kyllä sanoa, että sellaisia ovia aukeni, joista en osannut edes kuvitella! Eikä se keräys vaadi mitään hullua kampanjaa, itse vain tykkään heittäytyä juttuihin joita teen. Pienemmälläkin rytinällä varmasti olisi pärjännyt.

Kiriringissä oli itseni lisäksi 6 muuta urheilijaa, joiden jokaisen tavoitesumma on täynnä. Oma saldoni oli keräyksen loputtua 4050€. Rahaa on tällä hetkellä yhteensä kerättynä lähes 20 000€ suomalaisille urheilijoille. Tämä on mielettömät hieno saavutus.
 
Kiitos Arto ja Ville tästä upeasta mahdollisuudesta, ilman Teitä ja Kiririnkiä Amerikan leirini olisi jäänyt vain kaukaiseksi unelmaksi ja jälleen kerran, olisin joutunut tekemään isoja kompromisseja urani kustannuksella. Kiitos kaikille Teille, jotka olette kirittäneet minua. Avullanne olen askeleen lähempänä Rion olympialaisia. Kiitos myös kaikille, jotka ovat jakaneet kirjoituksiani sekä kertoneet keräyksestäni eteenpäin sekä iso kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille.
On ollut upeata huomata, kuinka paljon on ihmisiä, jotka ovat tahtoneet auttaa ja tukea minua tavoitteideni saavuttamiseksi. Ihmisiä, jotka tahtovat ja toivovat minun onnistuvat ja menestyvän.
Kiitos.

Kiririnki etsii uusia urheilijoita, joten kaikki kiinnostuneet osoitteeseen www.kiririnki.fi !

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Viimeisiä viedään, kausi…

ma 16.12.2019

Ilmoitusluontoista asiaa aika moneltakin kannalta. Aloitetaan siitä… Lue koko kirjoitus

Fitbit brändilähettiläs…

su 10.2.2019

Tämä vuoden alkupää on ollut aivan päätön. Ei pelkästään sen… Lue koko kirjoitus

Tough love

ti 14.10.2014

Tänään ajattelin vaihteeksi kirjoittaa oikein kunnon… Lue koko kirjoitus