Kisoja, kuvia ja korruptiolahjoja

Arki | maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus tuli ja meni ja mitä ilmeisimmin osalle alkaakin se syksyn odottaminen nyt. Tosin itse en onneksi tähän sakkiin kuulu. Kesä on vauhdissa ja kaikenlaista sitä on tullut touhuttua. Tärkeimpänä asiana: kisakausi on avattu ja useampaankin kertaan. Alla ovat yhdet 400m aidat, pari 200m kisaa sekä yksi 100m. Tuota viime perjantaista Keuruulla juostua 200m kisaa lukuun ottamatta, olen ihan tyytyväinen juoksuihin. 400m aidoissa tuli kokeiluun uusi askelrytmi ja kyllähän se kisassa sitten näkyikin melkoisena sipsutteluna, mutta siitä huolimatta kisa oli todella lupaava. Nuo lyhyemmätkin matkat ovat ihan mukavasti kulkeneet kaikki huomioon ottaen. Nappasin 3 viikkoa sitten jonkin sortin vatsataudin, joka on enemmän ja vähemmän vaikeuttanut elämää. Positiivisena puolena on se, että tuo laihdutus kisapainoon onnistuikin huomattavasti vauhdikkaammin kuin mitä ajattelin. Toki ikävämpänä puolena taas on, että pidemmän päälle olisi toivottavaa, että edes 50% ruoasta imeytyisi. Onnekseni tämä mysteeri mahatauti on kyllä jo melko voitettu kanta.
 
Heikosta juoksusta huolimatta, Keuruu jäi kyllä hyvin mieleen! Heille, jotka eivät muista, viime vuonna järjestettiin Helsingissä yleisurheilun EM-kisat. Koska itse jäin sillä kertaa joukkueesta pois, päätin ottaa sitten katsomon asenteella haltuun. Suomalaisessa yleisurheilussa on aivan liian vähän kunnon heittäytymistä fanittamisessa, joten päätin tehdä kannanoton myös siihen epäkohtaan. Yhtenä MONISTA lopputuotoksista oli tämä:
 
Keuruun kisoissa tulikin vastine omalle kyltilleni:
Pisti kyllä hieman enemmänkin hymyilyttämään! Kuvassahan ovat siis Otto Kilpi sekä Elisa Leinonen, kiitos tästä 🙂  Suomalainen yleisurheilu kaipaa ehdottomasti lisää kylttejä katsomoihin!
 
Muita jännittäviä asioita: ensimmäiset korruptiolahjat ovat myös löytäneet luokseni. Toki tuo ”löytyminen” on erittäin laaja käsite tässäkin asiassa. Meikäläisen koulusta 4 poikaa päättivät perustaa luonnonkosmetiikkaa myyvän verkkokaupan. Näistä pojista sattumoisin 3 on omasta firmastani, joten ei ollut mikään sattuma, että muutama tuote myös omaan kätöseen eksyi. Eksymisellähän tarkoitetaan sitä, että huusin niin kauan, kunnes sain pari purkkia kokeiluun.
Voin kyllä lämmöllä suositella kaikille, joita vähääkään kiinnostaa se, mitä siihen ihoon iskee. Pojilla on vieläpä varastontyhjennys menossa, joten eikuin osoitteeseen www.kosmeettinen.fi.
 
Loppuun on vielä ehdottomasti heitettävä kaikille kalastuksen ystäville haaste! Verkoilla voisi luulla saavansa pääsääntöisesti kalaa sieltä järvestä. Tosiasia on, että kun taitoa ja osaamista löytyy, niin mikä vain on mahdollista. Sieltä verkoista voi myöstä nousta tällainen:
 
Pitkän väittelyn jälkeen, ja enemmistön tahdosta huolimatta, tuota kaveria ei syöty. Tää rapu oli kaveri, ei ruoka!

Avainsanat: , ,

Vanhempi

Saatat myös pitää

Matka Kalevan kisoihin

ke 19.7.2017

Menoa ja meinikiä on riittänyt! Alkuun kiteytys, mitä tähän omaan… Lue koko kirjoitus

Epävarmuuden kolkuttaessa…

su 26.2.2017

Hallikausi olisi nyt ohi. Oikeastaan se päättyi jo reilu viikko… Lue koko kirjoitus

Selkärankaa kisoihin

ma 6.2.2017

Kovien treenien tekeminen on äärettömän helppoa. Suoraan sanottuna… Lue koko kirjoitus