Kisoja kisoja

Arki | sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kalevan kisat lähestyvät ja ensi viikon lauantaina alkaakin olemaan tosipaikat kyseessä. Lauantaina juostaan 400m aitojen alkuerät ja sunnuntaina finaali. Tavoitteet ovat korkealla ja siellä kyllä olisi tarkoitus mennä oikeasti urku auki.
 
Tänä kesänä on alla neljät 400m aidat ja viime torstaina tuli kauden paras aika 60.42. En kyllä missään määrin ole tyytyväinen juoksuun. Potentiaalia olisi ollut rikkoa se ennätys, mutta jostain syystä se pää ei juoksun aikana auennut. Adrenaliinia ei vain tullut ennen kisaa ja sellainen ”Nyt tapan kaikki” fiilis ei lähtenyt päälle. Juoksun aikana takaraivossa huusi ääni, että nyt kovaa ja kakkosta silmään, mutta viesti ei vain mennyt sitä takaraivoa pidemmälle. Maalissa olo olikin enemmän tai vähemmän tuore vaikka jalkojen pitäisi kuitenkin jossain määrin tutista ja päässä jyskyttää. Tuli sen verran kova v****** juoksun jälkeen, kun kuulin ajan, että samaa virhettä ei kyllä enää tehdä. Seuraavana päivänä vedettiinkin treeneissä kunnon happoja, että saadaan päästä viimeisetkin epäilykset kitkettyä. Komento kuului, että niin kauan juostaan kunnes aika on sellainen, kuin sen kuuluukin olla. En tehnyt samaa virhettä ja loppukiri alkoi 250m ennen maalia ja voin sanoa, että maalissa ei tällä kertaa kyllä millään mittakaavalla tuoreena oltu. Loppuaika 500 metrin juoksussa kirjattiin 1.16.
 
Nyt kuitenkin niitä tuloksia sinne radalle on saatava. Eipä sillä juuri juhlita, että tietää olevansa hyvässä kunnossa, mutta kello ei samaa asiaa todista. Voin sanoa, että se ottaa kolossaalisesti päähän. Nyt kuitenkin nämä fiilikset suljetaan sinne pieneen rasiaan, joka avataan 5 minuuttia ennen starttia ja hommat vedetään läpi sellaisella angstilla, että oksat pois.
 
Muuten vapaa-aika onkin mennyt töitä/koulua tehdessä ja Kiririnki tuotteita lähetellessä, mutta on aina väliin vähän vapaatakin mahtunut. 
 
 
 
Nyt tosin viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet hieman kiireisempiä kun sain Hyvinvointianalyysikoulutuksen käytyä ja olen alkanut niitä markkinoimaan sekä myymään. Analyysissä selviää muun muassa stressin ja palautumisen määrä, palautumisen laatu, mitkä asiat päivässä stressaavat ja mitkä asiat palauttavat sekä treenien vaikutukset kuntoon ja terveyteen. En nyt sen suuremmin asiaa avaa, koska tarkoituksena on tehdä elokuussa analyysista yksi postaus.
 
Tässähän nämä päivät sitten kuluvatkin! Toivon mukaan sunnuntaina on sitten Jee Jee uutisia tänne bloginkin suunnalle.

Avainsanat: , ,

Saatat myös pitää

Nauti vielä, kun se…

su 1.3.2020

”Noora nauti.” Tämä on kommentti, mitä kuulin… Lue koko kirjoitus

Hallikausi starttaa kahden…

ti 7.1.2020

Itseasiassa hallikausi starttaa alle kahden viikon päästä! Hurjaa.… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus