Eliittiä

Treenaus | tiistai 27. elokuuta 2013

Arkeen on palattu kovalla kädellä. Kisoja on takana useampiakin ja myös koulu alkoi tällä viikolla. Viime sunnuntaina juoksin Tampereen eliittikisoissa 400m aidat ja kisa oli samalla Suomi-Ruotsi – maaottelukatsastus. Olin toiseksi paras suomalainen kisassa ja kolmas koko kisassa, joten sinänsä meni ihan mukavasti, mutta aika olisi saanut olla melkoisestikin kovempi. Mokasin hieman kaarteessa, kun piti vaihtaa askelrytmiä, joka normaalisti tapahtuu lyhentämällä askelta. Toki sen yhden askeleen lisää voi ottaa myös niin, että jarruttelee sen koko aidan välin. Tosin tämä lähestymistapa kostautuu enemmän tai vähemmän loppusuoralla ja itselläni se todellakin näkyi, että kaarteessa vauhtia lähti nimenomaan jarruttelemalla. Aika oli kauden 3 paras, mutta eipä lämmittänyt, kun haussa oli uusi ennätys.
Kuvaaja Timo Taskinen
Kuvaaja Timo Taskinen
Toki kisoissa oli yksi todella iloinen puoli: pääsin tarjoamaan Kiriringissä ”Ylittämään maaliviivan kanssani” -paketin ostaneille vihdoin ne kisamakkarat! Paketti sisälsi kaksi kisalippua, nimen piikkariin sekä kisamakkarat paikan päällä. Suurin osa tämän paketin ostajista tulikin katsomaan Tampereen eliittikisoja, joten juoksun jälkeen tuli pyörittyä melkoisesti makkarakioskin edustalla.
Iso kiitos vielä kerran Akaan asuntosaneeraukselle ja Ari Aaltoselle! On ihanaa, että sieltä lapsuuden kodin suunnalta löytyy tukijoita ja muutenkin on aina upeaa tavata ihmisiä, jotka kannustavat ja ovat mukana urheilussa. 
 
Kiitos myös Virtasten perheelle ja etenkin Kaisulle ja Maaritille! Kaisun olen tuntenut melkeinpä 20 vuotta ja samalla luokalla olemme olleet ala-asteelta lukioon. Oli siinä itsellä tippa linssissä, kun huomasin hänen kirittäneen minua! Kaisu on urheiluhieroja ja voin lämpimästi suositella häntä kaikille, nimittäin on ollut melkoisen vaativia asiakkaita (meikäläinen) siinä pöydällä runnottavana ja hyvin homma sujui. Kaisun palveluihin voi tutustua paremmin hänen Facebook-sivujen kautta.
 
Lisäksi kiitos Kaisun äidille Maaritille, joka lähti myös tukemaan keräystäni. Maaritilla on oma yritys Kotitalouspalvelu, joten ehdottomasti, jos sen kaltaisia palveluita tarvitsee, niin häneen yhteyttä! Voin sanoa, että ainakin ymmärrystä sekä pitkää pinnaa naiselta löytyy, koska minä, kaksoseni Nelli sekä Kaisu teimme ehkä hieman liikaakin lapsina pahojamme pitkin heidän kämppää ja pihoja.
Virtaset ja Toivo
Saman paketin ostivat myös Koivusen Joni sekä Fitlandia.fi. Ikävä kyllä Fitlandiasta ei päässyt kukaan paikalle Ratinaan ja Jonin kanssa sovittiin, että hän tulee halliin katsomaan kisoja. Fitlandiasta varmasti kuuluu vielä, koska näillä näkymin tulen jossain kohtaa kirjoittamaan heidän sivuilleen ainakin muutaman tekstin. Kannattaakin käydä tutustumassa Fitlandia.fi
 
 
 
Kiitos vielä kerran Jonille sekä Fitlandian väelle tuesta!
Vaikka siellä katsomon puolella olikin oikein mukavaa sunnuntaina, niin silti sen verran paljon otti päähän juoksun jälkeen, että päätin seuraavana päivänä lähteä Helsinkiin kisaamaan vielä yhdet 400m aidat. Ajattelin, että Kalevan kisoissa jaksoin hyvin kaksi juoksua, niin kyllä ne nytkin menevät. Ei mennyt tällä kertaa niin. Jaloissa painoi sunnuntain kisat ja viimeinen 150m oli kyllä raskas. Kisassa oli lisäkseni vain kaksi juoksijaa, joten kiriapua ei loppusuoralla ollut, mutta ei se tulos kyllä siitä jäänyt kiinni. Ainakin kaikkeni olen yrittänyt.
Nyt sitten jää nähtäväksi pääsenkö Suomi-Ruotsi – otteluun. Toivottavasti lippu sinne heruu ja jos ei heru, niin kausi näillä näkymin jää tähän. Yhdet pika-aidat menen jonnekin juoksemaan, jos sopivat kisat löytyy, mutta 400m aitakisoja ei enää Suomessa ole ja 400m sileitäkin melko huonosti. Tässä saakin tämän viikon pitää peukkuja ja jännittää, että kuka siellä Ruotsin kamaralla nähdään juoksemassa!

Avainsanat: , , ,

Uudempi

Saatat myös pitää

Nauti vielä, kun se…

su 1.3.2020

”Noora nauti.” Tämä on kommentti, mitä kuulin… Lue koko kirjoitus

Hallikausi starttaa kahden…

ti 7.1.2020

Itseasiassa hallikausi starttaa alle kahden viikon päästä! Hurjaa.… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus