Elämää ilman urheilua

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Nyt on kaksi viikkoa lomailua takana. Kyllä tässä kahdessa viikossa melkoisesti saa aikaiseksi, jos ihan oikeasti yrittää. Luonnollisesti koulussa olen käynyt, mutta nyt tähän omaan lukujärjestykseen ovat hetkellisesti tulleet mukaan myös koulun ulkopuoliset aktiviteetit. Myönnettäköön: lomalla ollaan oltu. Olen nyt päässyt vaihteeksi koulun sosiaalisiin tapahtumiin, joka on melko harvinaista omalla kohdallani. Sosiaalisilla tapahtumilla tarkoitan muun muassa kouluni, Proakatemian, 14-vuotis syntymäpäivä.
 
Tuuma Creative
Kuvassa muutama firmani jäsen. Toki kuvasta uupuu ne loput 11 henkilöä, joten edustus oli hieman laihan puoleinen, mutta ei se määrä vaan se laatu!
 
Olen muuten viimeistään nyt huomannut, että nuo älykkäät puhelimet eivät aina niitä maailman kätevimpiä ole. Johtunee tuosta käyttömäärästä ja sovelluksista, jotka pyörivät taustalla, mutta oman puhelimen akku kestää maksimissaan 10 tuntia päivässä. Tämä on hyvinkin mukava ollut huomata yöllä, kun kaikki kaverit ovat kadonneet ja puhelin valittaa tyhjää akkua. Tosin tähänkin löytyi ihan tuolta omasta koulusta ratkaisu.
Tuollainen laite roikkuu nykyään meikäläisen mukana jatkuvasti. Sain naapuri firman pojilta PowerItin itselleni. Se on siis mukaan otettava ladattava akku, jolla voi missä vain ladata puhelimen. Voin sanoa, että muutaman kerran on noussut arvoon arvaamattomaan. Jos siis koet puhelimesi akun olevan yksinkertaisesti liian lyhytikäinen, niin tuollaisen voi hankkia täältä.
 
Mutta takaisin siihen lomailuun. Ruokapuolellakin on tullut pistettyä ranttaliksi, tai ainakin kovasti olen yrittänyt. Kyllä tuota roskaruokaa on tullut melkoisesti syötyä, mutta vastapainoksi olen alkanut vetämään pääruokana kotona salaattia ja kanaa. En ole ennen pitänyt salaattia ruokana (oma motto: salaatti on lisuke, EI ruoka), mutta nyt on vedettävä takaisin.