Elämää ilman urheilua

Arki | sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Nyt on kaksi viikkoa lomailua takana. Kyllä tässä kahdessa viikossa melkoisesti saa aikaiseksi, jos ihan oikeasti yrittää. Luonnollisesti koulussa olen käynyt, mutta nyt tähän omaan lukujärjestykseen ovat hetkellisesti tulleet mukaan myös koulun ulkopuoliset aktiviteetit. Myönnettäköön: lomalla ollaan oltu. Olen nyt päässyt vaihteeksi koulun sosiaalisiin tapahtumiin, joka on melko harvinaista omalla kohdallani. Sosiaalisilla tapahtumilla tarkoitan muun muassa kouluni, Proakatemian, 14-vuotis syntymäpäivä.
 
Tuuma Creative
Kuvassa muutama firmani jäsen. Toki kuvasta uupuu ne loput 11 henkilöä, joten edustus oli hieman laihan puoleinen, mutta ei se määrä vaan se laatu!
 
Olen muuten viimeistään nyt huomannut, että nuo älykkäät puhelimet eivät aina niitä maailman kätevimpiä ole. Johtunee tuosta käyttömäärästä ja sovelluksista, jotka pyörivät taustalla, mutta oman puhelimen akku kestää maksimissaan 10 tuntia päivässä. Tämä on hyvinkin mukava ollut huomata yöllä, kun kaikki kaverit ovat kadonneet ja puhelin valittaa tyhjää akkua. Tosin tähänkin löytyi ihan tuolta omasta koulusta ratkaisu.
Tuollainen laite roikkuu nykyään meikäläisen mukana jatkuvasti. Sain naapuri firman pojilta PowerItin itselleni. Se on siis mukaan otettava ladattava akku, jolla voi missä vain ladata puhelimen. Voin sanoa, että muutaman kerran on noussut arvoon arvaamattomaan. Jos siis koet puhelimesi akun olevan yksinkertaisesti liian lyhytikäinen, niin tuollaisen voi hankkia täältä.
 
Mutta takaisin siihen lomailuun. Ruokapuolellakin on tullut pistettyä ranttaliksi, tai ainakin kovasti olen yrittänyt. Kyllä tuota roskaruokaa on tullut melkoisesti syötyä, mutta vastapainoksi olen alkanut vetämään pääruokana kotona salaattia ja kanaa. En ole ennen pitänyt salaattia ruokana (oma motto: salaatti on lisuke, EI ruoka), mutta nyt on vedettävä takaisin. Kun tuo kulutus putoaa sen toista tuhatta kaloria päivässä, niin kyllä sillä salaatillakin jonkin aikaa elää. Kuka olisi uskonut?
 
Salaatista saatiinkin hyvä aasinsilta elämäni parhaaseen grilliannokseen. Kävin ensimmäistä kertaa Vaakon nakissa ja voin sanoa, että oli erinomaista! Kyllä tuota grilliruokaa on ennenkin syöty, mutta tämä oli kyllä omaa luokkaansa. Ihan syystä se on yksi Tampereen legendaarisimmista grilleistä.
 
Kuulin oikein kun takapuoli ja reidet sanoivat SLURPS, mutta eipä siinä mitään. Läski on helpompi muuttaa lihakseksi!
Vaikka paljon kaikkea on tullut touhuttua, niin kyllä sitä urheilua on ikävä. Se kertoo jo jotain kun pyöräilystä, jota vihaan, on tullut yksi päivän mukavimpia hetkiä. Koska treenejä ei nyt ole ollut, olen alkanut pyöräilemään kouluun joka päivä. Matkaa kertyy vajaa 10km päivässä. Pyöräily on muuttunut näiden kahden viikon aikana älyttömästä ja tylsästä paikallaan sotkemisesta ihanaksi ja antoisaksi liikunnan muodoksi. Ei mene hyvin. Lisäksi sitä on alkanut fantasioimaan lenkkeilystä… ja vatsalihaksien tekemisestä… ja puntista…. ja aitajuoksusta. Oih. Mitä sitä tekisikään, jos pääsisi Pispalan portaisiin juoksemaan niin pitkäksi aikaa, että jalat eivät enää kestä! 

Niin ja urheilusta puheen ollen, olen ensi viikon lauantaina juontamassa ja vetämässä alkuverkkaa Akaassa, kun  urheilukentältä starttaa Akaan Mesihölkkä ensimmäistä kertaa! Siellä on sarjat sekä kilpajuoksijoille, että kuntoilijoille, joten sinne mukaan haastamaan itseään ja kavereitaan joko 10km tai 26km matkalla!
 
Omia juoksemisia saa vielä hetken odotella ja siihen asti suurimman osan kovaa juoksemiseta hoitaakin tämä kaveri:
 
 
Sanotaan ihan suoraan: ennenkuin tein tämän blogin päätin, että tämä kuva on jotenkin kirjoitukseen ängettävä. On tuo nyt sen verran eeppistä ollut pelata Super Mariota ja vieläpä ensimmäisellä tehdyllä Nintendolla! Kyllä on lapsuuden muistot nousseet tässäkin mieleen.
 
Näin loppuun vielä se kaikkein tärkein asia, joka selvisi tuossa pari päivää sitten: meikäläisellä lähtee 9.10 lento Los Angelesiin, jonne menen treenaamaan hieman alle 5 viikoksi! Kyllä kelpaa 🙂  

Avainsanat: , ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus