Endorfiinikoukussa

Hyvinvointi | maanantai 23. syyskuuta 2013

Aamulla herään, väsyttää. Päivä käynnistyy, mutta se ei missään kohtaa lähde kunnolla rullaamaan. Koko päivä menee puoli unessa ja väsyneenä, mutta siitä huolimatta illalla sänkyyn mennessä, uni ei vain tule. Pyörin, pyörin, pyörin. Pitäisi soitella potentiaalisia asiakkaita koulussa läpi. En pysty! Miksi ne nyt minun kanssani yhteistyötä tahtoisivat tehdä? Stressaa. En osaa, en pystyä, en kykene. Elämä on täynnä haasteita ja mahdollisuuksia on vain vähän. Päivät menevät melkeinpä unessa. Oma mieliala on ihan ok, parhaimmillaan ihan hyvä. Pari kertaa käydään ottamassa pohjaan kontaktia, koska kaikki on NIIN huonosti. Liian usein ihmiset ärsyttävät, antakaa nyt vain olla rauhassa. Tahdon kotiin sohvalle television eteen tekemään aivokuolemaa. Pitäisi siivota, en jaksa. Pitäisi käydä ulkona, en jaksa. Pitäisi tehdä edes jotain hyödyllistä, en jaksa.
Jos joku tunnistaa itsensä yllä olevasta kuvailusta, niin älä huoli! Tähän olotilaan on ratkaisu: lopeta roskan syöminen ja mene treenaamaan!
Tuota on ollut liian paljon viimeisen kolmen viikon aikana. En voi sanoa kuin hyi. Itselläni toki kontrastin huomaa melko rajuna, koska tullaan sieltä aivan toisesta ääripäästä toiseen. Liikuntaa ei juuri ole tullut, tai no omalla mittakaavalla ei ollenkaan. Uni- sekä ateriarytmit ovat olleet sekaisin ja suusta on mennyt alas kyllä paljon sitä roskaa. Melko hurjaa ajatella, että tämä on monille aivan täyttä arkipäivää.
Nyt kuitenkin yhdessä päivässä kaikki muuttui. Ensimmäinen treeni oli tänään ja oi tätä tunnetta! Elämä on jo nyt niin ihanaa, että ihan ällöttää tämä romanttisen sinisilmäinen kaikki on mahdollista olotila. Hymy ei hyydy, ei niin millään. Pienet asiat saavat jo nauramaan ja tuntemattomille uskaltaa jopa heittää sen iloisen hymyn. Energiaa on kuin pienessä kylässä vaikka treeni on ohi ja on ilta. Pitäisikö sitä vielä hieman häiriköidä vaikka potentiaalisia asiakkaita? On niin monta hyvää ideaa ja kuka nyt minun kanssani ei yhteistyötä tahtoisi! Olympialaiset? Täältä tullaan! Minä pystyn kyllä mihin tahansa! Tahdon treenata koko ajan, nähdä kavereita, syödä terveellisesti, tehdä töitä, ideoida, nähdä asioita, treenata lisää, rikkoa rajoja, nukkua aina väliin ja elää!
Jep, melkoisen vaaleanpunaiseksi tämä teksti kieltämättä meni ja vieläpä maanantai-iltana. Kohtuutonta kirjoittaa elämän ja liikunnan ihanuudesta MAANANTAI-ILTANA!
Ensimmäisen treenin juoksin yksin kylmässä syksyisessä illassa. Pohkeisiin särki ja paljon. Särkee itse asiassa edelleen vaikka venyttelytkin on jo tehty. Treeni oli ohi, haisin kuolemalta ja nyt haisee kämppäkin, koska vaatteet ovat kuivumassa pitkin poikin. Huomenna on todella aikainen herätys ja pitkä päivä messuilla edessä, illalla täytyy vielä mennä treenaamaan. Ei haittaa! Hymy ei hyydy, elämä on ihanaa ja täynnä upeita asioita ja mielettömiä mahdollisuuksia. Urheilu on parasta, mitä on ja minulla on etuoikeus urheilla ja tavoitella omia unelmiani sillä saralla.
Mikä onkaan se paras huume? Liikunta ja terveelliset elämäntavat. Jos et usko, niin kokeile!

Ok valehtelin; nyt väsyttää. Taidan mennä aikaisin nukkumaan ja tänään tulee varmasti uni.


Tweet

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus