Ohi on

Arki | keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kuten otsikosta voi päätellä, kisakausi olikin sitten siinä. Lippua Suomi-Ruotsi – maaotteluun ei nyt tullut. Otti kyllä melkoisesti päähän ja siksipä en tänne blogiinkaan ole nyt kirjoitellut, vaikka tieto tulikin jo sunnuntaina. Noh, minkäs sille voit. Harmittaa mielettömästi, kun ei saanut sitä oikeaa kuntoa vieläkään ulos. Tänäkin vuonna sairastelut näkyivät kisakaudella, kun piikkiä ei tuloksiin tullut. Se on uskomattoman turhauttavaa, kun oikeasti ehjää vuotta ei ole tullut 5 vuoteen ja syytä sairasteluun ei vieläkään tunnu löytyvän. Toki tänä vuonna tuli vihdoin se uusi ennätys aidoissa sekä ensimmäinen Kalevan kisojen mitali, joten kyllä onnistumisiakin tuli ja vieläpä oikeaan kohtaan. Tänä vuonna on opittu myös paljon uutta, joten ehkä ne viilailut treenissä sekä ruokavaliossa näkyvät sitten ensi harjoituskaudella sekä kesällä aivan uusina sekunttilukuina. Sitä siis odotellessa!
 
Mutta sitä ennen pidetään se 2-3 viikkoa ylimenokautta. Treenejä ei ole, mutta toki liikkuminen kyllä jatkuu. Tuo sohvaperunana olo on mukavaa tasan sen yhden illan ja sitten alkaakin jo kyllästyttää. Samalla nyt voi hieman hyppiä lajirajojen yli ja tarkoituksena on ainakin mennä kiipeilemään ja hakkaamaan mailalla palloja sekä, onnistumisesta riippuen, maata. Tennistä siis on tarkoitus kokeilla. Nyt on myös aikaa panostaa siihen kouluun ja luonnollisesti tämän kolmen viikon ajan sijoitetaan kunnolla siihen sosiaaliseen elämään. Jos sitä vaikka ihan ihmisten ilmoilla pyörisi?
 
Ihan hyvää tämä muutaman viikon loma tekee. En tiedä johtuuko siitä, että syksy on tulossa vai siitä, että takana on jälleen melkeinpä vuosi tiukkaa treeniä, ruokavaliossa pysymistä ja aikataulutettua elämään, mutta väsymys on alkanut hieman pukkaamaan päälle. Tietenkin tuo kisakausikin painaa alla ja tekee oman osuutensa fiilikseen. Siksipä ihan hyvä tämä lyhyt loma, niin saa latailla akkuja.
 
Tuskin kovin kauaa se urheilu sieltä päästä pois pysyy ja suoraan sanottuna kyllä tälläkin hetkellä sinne radalle mieli tekisi, mutta maltetaan nyt vielä hetki!
 

 

Avainsanat: ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Nauti vielä, kun se…

su 1.3.2020

”Noora nauti.” Tämä on kommentti, mitä kuulin… Lue koko kirjoitus

Hallikausi starttaa kahden…

ti 7.1.2020

Itseasiassa hallikausi starttaa alle kahden viikon päästä! Hurjaa.… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus