It’s soccer not football. Is it ?

Arki | lauantai 12. lokakuuta 2013

Nyt muutama päivä täällä päässä on jo takana ja parikin uutta elämystä rikkaampana. Yks asia on tullut hyvinkin selväksi tässä parin päivän aikana: kaikki täällä on isompaa. Nauroin ääneen yhden ruokapaikan kassalla kun otin pienen colan ja sain sellasen 0,5l kipon käteeni. Pari muutakin juttua on hymyilyttänyt, mutta kirjotan  niistä erikseen vielä.
 
Niihin uusiin ”elämyksiin”. Elämys numero yksi: Ice coffee. O.K hädin tuskin elämys, mutta uus kokemus joka tapauksessa.
 
 
 
Mielipide: YÄK. Jos kiinnostaa itse kokeilla, niin ohje menee suurin piirtein näin: Tee mielettömän vahvaa kahvia isoon kippoon ja kaada jäitä mielettömästi sekaan. Lisää tarvittaessa maito ja sokeri oman maun mukaan. Done! Ei ollut mun juttu ei. Kunnon kahvi pitää juoda lämpösenä, mutta onpahan ainakin kokeiltu.
 
Toinen elämys olikin sitten tuo yliopiston jalkapallopeli. On meinaan hivenen eri meininki näissä peleissä. Täyty tosin joka kerta miettiä puhuessa, että muistaa sanoo soccer eikä football. Tosin näin eurooppalaisena kyllä se ihan football normaalisti on, mutta täällä päässä on muutama eri mieltä. 
 
Tosiaan se oli todella pieni peli ja silti katsomot oli täynnä, orkesteri paikalla ja HC faneja katsomossa huutamassa. Melkoista omistautumista. 
 
Vuvuzelat oli kovassa huudossa katsomossa.
Koulun orkesteri piti huolen, että väliaikana pidettiin myös meteliä.
 
Tänään on tarkoitus mennä ihan ihmisten ilmoille tuonne keskustan suunnille. Kämppähän on vähän kauempana keskustasta (noin 30min autolla jos ei ole ruuhkia). Vielä hivenen on jetlagia huomattavissa, mutta parempaan suuntaan sekin menee koko ajan. Treenaan himottais jo mennä, mutta se on vielä pannassa. Maanantaina viimeistään alkaa sitten omatoiminen treenaus ja viikon päästä maanantaina aletaankin ihan tosissaan hommiin, kun viikolla joka päivä tulee 2-3 treeniä. Jee!

Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus