Lake day

Arki | sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Siinä on ehdottomasti omat etunsa, että majoituksen tarjoaja on töissä paikassa, jonka nimi on Outdoor Adventures. Perjantaina pääsin kokeilemaan taas kahta aivan uutta lajia: paddle boardingia ja kajakilla menoa.
 
En ole varmaan koskaan ollut näin aktiivinen treenien ulkopuolella. Treenien päälle jaksaa vielä touhuta oman lajin ulkopuolisiakin juttuja. Tosin se on peruskuntokauden etu ainakin meikäläisillä. Sellaista sanaa kuin liikaa ei oikeastaan ole, mutta täytyy vaan pitää ne tehot todella matalalla. Siispä touhuta saan niin paljon kuin jaksan, kunhan en vedä överiksi!  
 
Lake day oli kyllä hieno kokemus. Tosin, kun kuulin sanana ”lake” päähän tuli kyllä hivenen erilainen kuva. Järvi oli siis keskelle enemmän tai vähemmän aavikkomaista maisemaa kaivettu reikä, joka oli täytetty vedellä. Oli kyllä ihan siistin näköinen paikka, mutta kyllä näin suomalaisena vähän hymyilytti.
 
 
Paddle boarding oli ehdottomasti se hauskempi juttu. Kanootillakin mentiin, mutta se ei ollut ihan niin hauskaa kuin paddle boarding. Itselle se oli suhteellisen helppoa, koska tasapainoa ja koordinaatiokykyä kuitenkin löytyy jonkin verran. Tosin jos aallokkoon sattui osumaan, niin siinä kohtaa täytyi jopa hieman skarpata. Kerran kaaduin laudalta, mutta siinä syynä saattoi olla sellainen 65kg ylimääräistä painoa, joka hyppäsi laudan päälle varoittamatta.
 
Tästä se lähtee!
Sen verran hauskaa hommaa oli, että rupesin jopa miettimään, että olisikohan vastaava touhua mahdollista tehdä Suomessa. Ihan hyvä bisnesidea voisi olla järvien kiertely laudoilla ja ainakin itse olisin heti messissä! Tuleeko joku muu mukaan?

Avainsanat: ,

Vanhempi

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus