Rodeo Drive ja Santa Monica Pier

Arki | torstai 31. lokakuuta 2013

Täytyy kyllä sanoa, että täällä virtuaalimaailmassa on hyvin helppo muokata sitä omaa elämää sellaiseksi, kuin itse haluaa. Hieman tuossa selailin kirjoituksiani ja ihan itsekin yllätyin, että olenko muka noin paljon kaikkea tehnyt. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin viimeisin vajaa 2 viikkoinen on todellisuudessa mennyt enimmäkseen treenatessa ja kämpällä hengatessa. Näitä kuvia vain tulee otettua näiltä päiväreissuilta ja siellä radalla enemmän tai vähemmän, enimmäkseen enemmän, keskitytään treenaamiseen eikä valokuvaamiseen.
 
Takaisin otsikon aiheeseen; perinteisestä poikkeava kronologinen aikajärjestys saa jatkoa ja nämä kuvat ovatkin sitten viime viikonlopulta. Nyt samalla rikkoutuu myös illuusio upeasta auringon paisteesta ja jatkuvasta helteestä: täälläkin on ikävä kyllä joskus pilviä, jopa sadettakin. Viimeiset pari päivää on täytynyt itse asiassa jopa takkia käyttää, kohtuutonta sanon minä! ”I did not pay for this ****!” On muutaman kerran kämppiksille nauraen huudettu. 
”Huonosta” säästä huolimatta oli ihan mukava reissu.
 
 
 

Santa Monicassa oli myös joku hivenen tärkeämpi päällikkö vaimoineen käymässä. Ei hajuakaan keitä he olivat, mutta ympärillä oli valehtelemassa koko ajan kymmenkunta henkivartijaa katsomassa joka suuntaan ja pitämässä vahtia. En kehdannut ottaa kuvaa… ok se on vale, en uskaltanut.

Mutta tän uskalsin tehdä! Meikäläinen pääsikin näyttämään anakondaa palmun juurelle. Keskimmäinen kuva kertoo melko valehtelematta oikean fiiliksen kuvauksen aikana.

Santa Monicassa oli myös porukka tyttöjä jakamssa ilmaisia pitsoja kodittomille, joita oli muuten paljon. Oli kyllä mielettömän hieno teko. Teki mieli käydä kysymässä, mikä juttu heillä oli menossa, mutta en nyt viitsinyt häiritä.

 

Santa Monicasta olikin hyvä jatkaa Rodeo Drivelle. Tuli hivenen perspektiiviä, kun maisemat vaihtuivat kodittomien kautta näihin.

 Oli pari vähän halvempaa autoa parkissa. Laitoin nyt vain nuo kuvat, koska siinä kahdeksannen Ferrarin kohdalla ei enää yksinkertaisesti jaksanut vaan välittää. Jos laittaisin kaikista siisteistä autoista kuvan tänne, niin blogi täyttyisi Ferrareista, Maserateista, Bentleystä, Rolls-Royceista jne.

Julkkisbingokin alkaa olemaan jo ihan kunnolla liikkeellä. Rodeo Drivellä näimme myös jonkin sortin julkimoita. Ei ole hajuakaan keitä he olivat, mutta ainakin yksi papparazzi kovasti siinä ympärillä pyöri. Meinasin mennä kysymään, että ketä te ootte?? En kehdannut, joten tyydyin vain kyyläämään herkeämättä parivaljakkoa noin 20m ennen kuin ohitimme heidät, ohituksen aikana ja käännyin vielä varmuuden vuoksi ympäri, kun olimme heidät ohittaneet. Eli hyvinkin elegantisti hoidin sen tilanteen, Nailed it!
 
Illasta olikin sitten hyvä jatkaa matkaa takaisin kämpille hieman hienomman kiertoreitin kautta.
 
 

Ja vaikka juuri kerkesin manaamaan, että kentällä keskitytään siihen treenaamiseen, niin suurella todennäköisyydellä huomisesta treenistä tulee kuva- EHKÄ jopa videomateriaalia tänne blogin suunnalle jossain kohtaa. Syy? Koska huhujen mukaan teen huomenna elämäni kovimman harjoituksen ja täytyyhän nyt sellaisen tittelin saanut treeni laittaa jakoon! Jos minusta ei enää kuulu, niin todennäköisesti heitin henkeni radalla. Koska tänään ollaan lasi puoliksi täynnä ihmisiä, niin ainakin lähden tehden jotain mistä tykkään!


Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus