Ruokamyrkytys ja lähtöpäivä

Arki | tiistai 8. lokakuuta 2013

Perjantaina osukin omalle kohdalle sellanen täyspotti, että oksat pois. Sain nimittäin elämäni pahimman ruokamyrkytyksen. Päivät sen jälkeen onkin mennyt enimmäkseen siitä toipumiseen. Eilen oli sen verran huono happi vielä, että oikeesti harkitsin lentojen siirtämistä. Onneks illasta olo oli jo parempi ja tänään on voinut ihan kohtuu hyvin touhutakin. Suhteellisen viime tinkaan kaikki kyllä jäi huomioiden, että lähtö on huomenna aamulla ja vielä tänä aamuna ei ollut mitään valmiina. No stressi ei tässä konkurssissa enää tunnu!

Tosiaan huomenna aamulla lentokoneen suuntana on Los Angeles! Matkaa on kyllä odotettu, toki nää pari viimeistä päivää ei ehkä ihan millään suurimmalla innolla ole mennyt, mutta pikku hiljaa alkaa se elämä ja ilo nostaan taas päätään.

Reissussa pyrin päivittään blogia tiheempään tahtiin ja toivon mukaan seuraava päivitys on jo intoo ja energiaa täynnä. Nyt vaan peukut pystyyn, että matkustus sujuu suurin piirtein ongelmitta ja Los Angelesiin saapuu yksi kylähullu lisää täysissä elämän ja ruumiin voimissa!

Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Taudista tautiin

to 3.5.2018

Portugaliin ja sen lämpöön on saavuttu jo toistamiseen kuluneen… Lue koko kirjoitus

Kalevan kisat kotisohvalla

su 24.7.2016

Kun ne asiat eivät aina mene ihan suunnitellusti. Sain taas karvaan… Lue koko kirjoitus

Viikonloput ilman urheilua

su 14.2.2016

Ajattelin kirjoitella näistä vähän normaalista poikkeavista… Lue koko kirjoitus