Ruokamyrkytys ja lähtöpäivä

tiistai 8. lokakuuta 2013

Perjantaina osukin omalle kohdalle sellanen täyspotti, että oksat pois. Sain nimittäin elämäni pahimman ruokamyrkytyksen. Päivät sen jälkeen onkin mennyt enimmäkseen siitä toipumiseen. Eilen oli sen verran huono happi vielä, että oikeesti harkitsin lentojen siirtämistä. Onneks illasta olo oli jo parempi ja tänään on voinut ihan kohtuu hyvin touhutakin. Suhteellisen viime tinkaan kaikki kyllä jäi huomioiden, että lähtö on huomenna aamulla ja vielä tänä aamuna ei ollut mitään valmiina. No stressi ei tässä konkurssissa enää tunnu!

Tosiaan huomenna aamulla lentokoneen suuntana on Los Angeles! Matkaa on kyllä odotettu, toki nää pari viimeistä päivää ei ehkä ihan millään suurimmalla innolla ole mennyt, mutta pikku hiljaa alkaa se elämä ja ilo nostaan taas päätään.

Reissussa pyrin päivittään blogia tiheempään tahtiin ja toivon mukaan seuraava päivitys on jo intoo ja energiaa täynnä. Nyt vaan peukut pystyyn, että matkustus sujuu suurin piirtein ongelmitta ja Los Angelesiin saapuu yksi kylähullu lisää täysissä elämän ja ruumiin voimissa!

Uudempi

Vanhempi