Student recreation center

Arki | tiistai 22. lokakuuta 2013

Voi vitsit, että aika menee nopeeta! Laskeskelin tuossa eilen, että olen ollut täällä nyt 2 viikkoa.  Yksi elämäni nopein kaksi viikkoinen.  
 
Nyt tulee hivenen myöhässä kuvia tuosta Student recreation centeristä ja näin maalaisittain ihan sport centeristä. Ikävä kyllä en saanut kuvia ihan joka paikasta, koska melko nopeasti tultiin sanomaan, että kuvia ei saa ottaa. Onnekseni sormet ovat lähes yhtä nopeat kuin suu, joten siinä kohtaa useampi kuva oli jo takataskussa.
 
Centerissä on 3 kerrosta ja kiipeily ”seinä” on aulassa ja ulottuu lähes kattoon asti.
Tästä olikin jo yksi kuva,  mutta laitetaan nyt toinenkin.
Täällä vedettiin raivoisa Zumba -treeni.
Oikeastaan tuo on vain pala puntista. Punttisali jatkuu noin 20m molempiin suuntiin ja 3 kerroksessa on vielä toinen.
 Lisäksi täällä on toistakymmentä tenniskenttää, baseballkenttä (jossain piilossa tosin, koska en ole sitä nähnyt), lisää uima-altaita ja punttisaleja. Kyllähän täällä ihan ”kohtuulliset” harjoittelumahdollisuudet tarjotaan. 
 
Tosin punttissa on se huono puoli, että se on melko suosittu ja kun itse pitäisi tehdä treenejä, niin vapaiden tankojen löytäminen on aina väliin hankalaa. Tosin kyllä on hymyilyttänyt pariin kertaan, kun pojat tekee melkeinpä samoilla painoilla kuin itse. Siinä kohtaa nauroin ihan ääneen, kun yksi sankari teki 3kg käsipainoilla haukkaria katse nauliutuneena hauikseen.
 
Mutta tosiaan tällä viikolla on alettu ihan kunnolla treenaamaan, mikä on ihanaa! Eilen tuli 4 tuntia treeniä ja tänään tulee noin 3,5 tuntia. Parasta vieläpä, kun eilen oli heti vuorossa kiertokestovoima, joka on ehdottomasti yksi suosikeistani. Ohjelmahan menee näin:
 
 
 Eka sarja on liikkeet 1-4, toinen sarja 5-8 ja viimeinen 9-13. Kaikki sarjat tehdään 4 kertaa, niin että kaikki liikkeet käydään ilman mitään palautuksia kerran läpi ja sen jälkeen on 2 minuutin tauko. Sarjojen välissä on pidempi tauko ja luonnollisesti liikkeet tehdään enemmän tai vähemmän täysiä. Ah mikä fiilis kun lihakset antaa periksi treenin aikana, love it! 
 
Fiilis oli melko lailla tällainen treenin lopuksi.

Avainsanat: , , ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Videoblogia: treenileiri…

su 14.4.2019

Jahas täällä blogin puolella on ollut hivenen hiljaiseloa, mutta… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus

Taudista tautiin

to 3.5.2018

Portugaliin ja sen lämpöön on saavuttu jo toistamiseen kuluneen… Lue koko kirjoitus