Universal Studios

Arki | sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Miten kaikki on niin isoo täällä? On kyllä aina väliin tullu niin maalainen olo, että oksat pois. Meidän piti eilen mennä kattoon 30 seconds to Marsia, mutta pienten lippuongelmien jälkeen se sitten jäikin. Liput oli hurjat 14 dollaria kappale, mutta mentiinkin Universal Studiosiin, kun lippujen toimittajan kanssa ”erimielisyyksiä”.
 
 
Ensinnäkin en enää koskaan valita ruuhista. Voin sanoa, että Suomessa ei olla ruuhkia nähtykään. Muutama muukin nimittäin oli menossa illalla Los Angelesiin. Matkaan, mihin normaalisti menee kuulemma 20 minuuttia, meni nyt yli tunti, eikä toi edes ollut mitään pahinta ruuhka-aikaa.  Tosin kohtuullisen mielenkiintosta oli vaan pällistellä ohi ajavia autoja ja kuskeja. Myös noi autot on hieman erilaisia täällä, on meinaan suhteellisen komeita menopelejä jokasessa kadunkulmassa.
 
Siellä Universal Studiossa tuli kyllä hyvinkin turisti olo. Toki se, että kävelin kamera kaulassa ja otin kuvia jatkuvasti, ei sitä fiilistä ainakaan vähentänyt.

 
Mysteeri siitä, miksi amerikkalaiset on maailman lihavinta kansaa, ei todellakaan ole mikään mysteeri. Täällä on aivan uskomattoman paljon kaikkia roskaruokapaikkoja ja mitä ihmeellisimpiä herkkuja. Täytyy noistakin varmaan ihan oma kirjotus tehdä jossain kohtaa. Tosin uskon ja toivon, että omista linjoista pidän kiinni. Yllättävän vähän loppu peleissä houkuttaa noi herkut ja roskaruokapaikat vaikka niitä joka nurkassa tarjolla olisikin. Tosin herkkupäivänä en voi luvata mitään!
 
 
Ennen kun lähdettiin illalla takasin kämpälle, käytiin kattoon vuorilla vielä vähän maisemia…  Ei olis  kannattanu. Saatin sitten parkkisakko PRKL!! Hivenen kävi huono tuuri. Kukaan ei todellakaan tiennyt, että siihen tien viereen ei saanu jättää autoo ja oltiin siinä joku 15 minuuttia ja vieläpä auton vieressä. Ei paljoo auttanu puhmiset siitä, että otettiin vaan pari kuvaa ja, että oon vierailemassa Suomesta asti ”Camoon man!” Hieman v******. Noh, mutta onpahan sekin koettu. 
 

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus