Back in Finland

Treenaus | maanantai 18. marraskuuta 2013

Huh huh mikä reissu! Oli kyllä niin monella tapaa yksi elämäni parhaista leireistä. Ensimmäisenä ja tärkeimpänä seikkana; treenit menivät todella hyvin. En olisi uskonut, että huomaan juoksussa kehitystä noin lyhyessä ajassa, mutta kyllä sen huomasi. Harjoitukset kovenivat joka viikko, mutta silti viimeisellä viikolla, vaikka tehot olivat korkeimmilla, tekeminen tuntui helpoimmalta. Oli melkoisen hieno fiilis.
 
Kokeilimme myös uutta harjoitusrytmitystä tuolla. Tein viikolla päivittäin kaksi harjoitusta, keskiviikkoa lukuun ottamatta, ja viikonloput olivat kokonaan lepoa. Tämä toimi kyllä loistavasti itselläni. Muutenkin nyt viime vuonna, ja viimeistään tuon leirin aikana opin, että itse tarvitsen kyllä vähintään sen yhden levon viikossa. Jaksoin ihan erilailla, palauduin paremmin ja kroppa muutenkin tuntui kestävän paljon paremmin. Yhden pienen yskän sain tuolla, mutta se meni kyllä nopeasti ohi, kun muutenkin oli viikonloppu lepoa ja maanantai otettiin vielä varmuuden vuoksi lepona, niin tiistaina pääsikin jo tekemään normaalisti. Olin hyvin tyytyväinen, koska Suomessa nuo venyvät usein viikkojen pituisiksi.

Koko leirin harjoituspäiväkirjat näyttivät tältä

 
Tämä oli ”Tee se itse viikko” kun sain soveltaa ja tehdä omia juttuja kunnon treenien kanssa.
 
Olen kyllä hyvin tyytyväinen leiriin ja ehdottomasti, jos ensi vuonna rahkeet riittävät, niin suunta on sama.
 
Toinen valmentajistani ja isäpuoleni Robin.
Reissusta teki myös hyvin erityisen se, että oikeasti ”eli” tuolla. En ollut missään hotellissa piilossa kaikelta muulta ja käynyt vain siellä paikallisessa ostoskeskuksessa. Tapasin mielettömästi uusia ihmisiä ja tein kaikenlaisia arkipäiväisiä juttuja kämppiksien kanssa. Tuolla asiat kuten pyykkäys, kaupassa käynti, kirjastossa pyöriminen ja pullojen kierrättäminen olivat hyvinkin jänniä tapahtumia. Lisäksi vierailin (=kävin salaa) yhdellä maantiedon luennolla kurkkimassa opetusta ja muutenkin näin melkoisen läheltä sitä opiskelijoiden elämää siellä. Olihan se erilaista ja kyllä meikäläinen on myyty!
 
I also have to say, that I had the most amazing roommates there! Thank you so much for taking me in and making me feel welcome. You made my trip!
Though there is one person missing in this picture, but there is the teddy bear representing the one missing 🙂
Itselläni ei juuri ole yleisurheilussa motivaation kanssa ollut ongelmia. Tuolla leirillä kuitenkin tuntui, että rakastuin lajiin vieläkin enemmän, jos se nyt edes on mahdollista. Aion panostaa kaikkeni tähän ja tavoitteisiini, tahdon päästä niin pitkälle kuin omalla kohdallani on mahdollista. Tahdon olla paras mahdollinen minä.
 
Kiitos nyt vielä kerran koko sydämeni pohjasta kaikille kirittäjilleni. Ilman teitä en olisi päässyt leirille ja todennäköisesti suuri osa loka-marraskuusta olisi mennyt sängyssä sairastaen. Kiitos myös Kiriringille, Villelle sekä Artolle, tämän kaiken mahdollistamisesta. Ainakin omalla urallani te olette tehneet ison positiivisen vaikutuksen ja teidän avullanne moni urheilija pääsee askeleen lähemmäksi tavoitteitaan ja ammattimaisempaa harjoittelua. 

 

Avainsanat: , ,

Saatat myös pitää

Nauti vielä, kun se…

su 1.3.2020

”Noora nauti.” Tämä on kommentti, mitä kuulin… Lue koko kirjoitus

Hallikausi starttaa kahden…

ti 7.1.2020

Itseasiassa hallikausi starttaa alle kahden viikon päästä! Hurjaa.… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus