Getty and some famous walk

Arki | lauantai 9. marraskuuta 2013

Nyt ei enää voi edes puhua vähän omanlaisesta kronologisesta aikajärjestyksestä, vaan tässä postauksessa mennään jo ihan miten sattuu. Nyt tulee parilta eri viikonlopulta kuvia, koska A) unohdin kirjoittaa vierailusta Hollywood Walk of Famessa ja B) tuohon Venice Beach kirjoitukseen en viitsinyt lisätä vielä Gettyä (museo), koska sitten olisi jo aivan järkyttävästi tullut kuvia yhteen kirjoitukseen.
 
 

Tuolla Hollywood Walk of Famessa oli pari muutakin jantteria ja leidiä joskus käynyt pyörähtämässä. Hälyttävän pienet oli muuten monien jalat, puhumattakaan käsistä. Ehkä se on ihan hyvä, ettei ketään isoja julkkiksia ole tullut vastaan. Veikkaan, että monta illuusiota olisi särkynyt aika ryminällä.

Äiteen lemppari!
Tuolla tosin hillui yksi hullu britti, joka yritti jokaiseen kuvaan ängetä…
 
Loput kuvat menikin vähän neuroottisin fiiliksin…
 
Gettyssä tosiaan käytiin viime viikonloppuna. Museo oli todella upea ja maisemat olivat älyttömän hienot! Kaikkia paikkoja ei sisällä keretty käymään läpi, mutta muutama vähän kalliimpi taulu ja huonekalu kuitenkin bongattiin. 
 
 
Löysin itselleni myös tulevaisuuden sängynkin!
 
 
Tosin en aivan täydellisen varma ole käyttömukavuudesta, koska en kerennyt kokeilemaan. Oli pari vartijaa liikaa paikalla ja veikkaan, että olisivat pysäyttäneet noin puolessa välissä ilmalentoa, jonka tarkoituksena olisi ollut laskeutua ryminällä mahalleen sänkyyn. Jätin testiajon siis väliin.
 
Niin ja jos ette vielä ole huomanneet, niin allekirjoittanuthan on myös Instagramissa nykyään. Nimimerkki on niinkin omalaatuinen kuin nooratoivo. Kuvat vaihtelevat Instagram kulttuurin mukaisesti ruokakuvista, söpöihin eläimiin, tyhjänpäiväisiin peilin kautta otettuihin omakuviin salilla sekä vessassa ja siitä loogisesti pikku tuhmiin allaskuviin. Ja ei kun seuraan!

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus