It’s all happening at Venice Beach

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Aivan sama vaikka teiden varrella sekä puistoissa oli kymmenittäin kodittomia ihmisiä kerjäämässä rahaa pilveen. Hullut pilvimiehiksi ja ties miksi pukeutuneet ihmiset eivät haitanneet. Edes laillisesti ruohoa myyvät ”apteekit” eivät pilanneet kokemusta. Venice Beach on ehdottomasti tähän astisista paikoista hienoin, missä olen käynyt.
 

Kaikki oli eri paria ja mikään ei pelannut yhteen, mutta juuri sen takia koko kokonaisuus toimi.  Tähän paikkaan todellakin rakastuin. Kaikki oli uskomattoman mielenkiintoista, taide, talot, maisemat ja ihmiset. Sitä huomasi aina väliin vain seisovansa ja tuijottavansa ihmeissään ympärille.

 
Taiteilijoita oli kymmenittäin ja joka kerta, kun ajatteli: ”Tätä hienompaa ei löydy.” niin jo seuraavan 10 metrin sisään löytyi vieläkin upeampia taideteoksia. Ikävä kyllä suurimmasta osasta ei saanut ottaa kuvia, mutta muutamasta sain ottaa kuvat ihan luvan kanssa.
 
En tiedä mikä tuossa paikassa oli, mikä kiehtoi. Toisaalta turisteja oli varmasti paljon, mutta tuonne ne jotenkin sopivat. Ihmisiä oli laidasta laitaan ja monet olivat selkeästi tulleet vain viettämään lauantaitaan rannalle. Oli puistoja, rullaluistelijoita, surfaajia, skeittaajia ja kaveriporukoita, jotka kävelivät katua päästä päähän tai söivät ravintoloissa. Siellä oli todella omanlaisensa fiilis. 
 
”People just didn’t give a d*mn.”
 
 
Jos ikinä menette Los Angelesiin, niin tämä on todellakin paikka, joka on nähtävä. Tuonne minäkin tahdon uudestaan.
 
 

 

Vanhempi