San Francisco day 1

Arki | maanantai 11. marraskuuta 2013

Kävimme viikonloppuna San Franciscossa. Oli kyllä hieno reissu. Tosin tuohon koko viikonloppuun kertyi noin 1400km autossa, joten isohko osahan matkasta oli istumista ja vieläpä takapenkillä!
 
 
Tosin eipä ole valittamista. Oli sen verran upeat välipysäkit ja maisemat, että yllättävän kivuttomasti matka taittui. Pysähdyimme Santa Barbarassa, missä pyörähdettiin nopeasti kaupungilla sekä rannalla.
 
 
 
Ranta oli todella upea ja ikävä kyllä kukaan meistä ei sen nimeä tiennyt, joten jos joku sinne tahtoo mennä, niin ainoa neuvo on, että se on Santa Barbarassa, ehkä.
 
 
Emme päässeet perjantaina perille asti, joten yövyimme motellissa, joka oli parin tunnin ajomatkan päässä San Franciscosta.
Olihan sekin melkoinen elämys. Ihan ok paikka huomioiden, että maksoi 20€ yö, mutta oli selkeästi sellainen ”Varataan käyttötuntien mukaan” motelli. Älkää kysykö mistä tiedän sen.
 
Lauantaina noustiin aikaisin ja päästiin sitten sinne määränpäähän jo aamusta.
 
Onhan tuo ihan mieletön kaupunki. Nähtävyyksiä oli todella paljon ja melkoista sykkimistä tuo lauantai olikin. Noin 10km tuli kävelyä päivän aikana, mutta se sopii ihan hyvin tähän peruskuntokauden henkeen.
 
 
En tiedä oliko jotkin valmistujaiset olleet jossain, mutta melko monia prinsessoja siellä oli.
 
Palace of Fine Arts oli aivan mieletön. Toki sehän ei ole kuin muutaman hassun vuosikymmenen ikäinen, mutta tuleehan tuosta jokin Rooma luvulla 2000 e.K.r mieleen. 
 
 
Uskomatonta kuinka erilainen fiilis siellä oli verrattuna Los Angelesiin. Ihmiset olivat todella aktiivisia ja pyöriä sekä koiria oli joka paikka täynnä. Toki oli lauantai, mutta todella monet olivat puistoissa vain viettämässä aikaa ja hengaamassa porukalla tai pelaamassa jotain pelejä.
 
 
Ei voi kuin sanoa, että ehdottomasti yksi lempi, ellei lempi kaupunki, missä olen koskaan käynyt.
 
 

Tässä tuli nyt niin hirveä määrä kuvia, että jätän osan ensimmäisen päivän kuvista seuraavaan julkaisuun!

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus

Eat, surf, sleep

su 29.10.2017

Makaan autuaassa koomassa sängyssäni sikiöasennossa ja halaan… Lue koko kirjoitus

Surffileiri Balilla

su 8.10.2017

Ja seikkailu jatkuu! Edellisestä postauksesta pystyi ehkä rivien… Lue koko kirjoitus