San Francisco day 2

Arki | keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Toinen päivä San Franciscossa alkoikin isänpäivän kunniaksi ylllätys aamiaisella (siis yllätys oli Robinille, isäpuoli, ei meille tyttärille). Oli kyllä melkoisen komeat maisemat ravintolassa eikä ruuastakaan voi valittaa, kun sai pekoni, tomaatti, cheddar omelettia mussuttaa heti aamusta. Oli meinaan hyvää!
 
 
Enpä ole ennen aamupalalla katsellut delfiinejä.
 
Aamupalalta matka jatkuikin Hight Streetille, mistä kuulemma koko hippiliike on saanut alkunsa. Kun pääsimme sinne, ymmärsin kyllä hyvin syyn.
 
 
Pistin kyllä omastakin mielestäni turhan paljon silmään tuolla eikä luonnollisesti tuo jatkuva valokuvaaminen auttanut piilottamaan sitä faktaa, että olen turisti.
 
Mitkä asiat sitten jäivät San Franciscosta mieleen? Muutama asia siellä kyllä nousi ylitse muiden. Yksi niistä oli koirat. Niitä oli joka paikassa ja jokaisella. Kyllä koiria muutenkin näkee, mutta San Franciscossa se tuntuu olevan kaupungin nimikkoeläin.
 
Fisherman’s Wharfilla viimeistään myös tajusi, kuinka iso juttu ruoka on täällä. Tosin se nyt olikin tiedossa, että San Francisco on kulinaristien mekka.
 
 
Pelin hengessä pistin myös itse elämän ranttaliksi!
 
Pyöräily on myös todella suuressa huudossa täällä. Pyöräilijöitä oli joka paikassa, mutta tosin oma liipaisinsormi ei ollut nyt tarpeeksi nopea, että olisin saanut kunnon kuvan. Ja jo yllämainitut hipit sekä kodittomat olivat melko normaali näky katukuvassa
 
 
Kyllähän tuohon kahteen päivään aika paljon kaikkea kerkesi! Kotimatka kuljettiin Pacific Highway 1:sen kautta, joten maisemat olivat pitkän pätkän tällaiset.
 
 

 

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus