Noname

Arki | maanantai 2. joulukuuta 2013

Lupailin kovasti itselleni, että otan tuolla reissussa hienoja kuvia Nonamen vaatteissa ja laitan sitten tänne blogiin. Kuten aktiivisemmat lukijat ovat saattaneet huomata, niin eihän se nyt ihan toteutunut. Siksipä päädyinkin nyt tekemään ihan kirjoituksen yhteistyökumppanistani Nonamesta.
 
Noname on ollut vaatesponsorini nyt kaksi vuotta ja tuossa muutama kuukausi sitten lyötiin lukkoon, että yhteistyö jatkuu.
 
Mitenkä sitten sinne Nonamen talliin on tullut edes päädyttyä? Karin (yhden perustajista) tapasin jo monta vuotta sitten missäpä muuallakaan, kuin yleisurheilukentällä. Mahdollisista yhteistöistä puhuttiin jo silloin, mutta syystä tai toisesta emme siinä heti mitään sopineet. Aika pian tapaamisen jälkeen itselläni alkoi isot ongelmat sekä selkäkivut ja pari kuukautta kipujen jälkeen minulta diagnosoitiinkin selän rasitusmurtuman alku. Seuraavat 6 kuukautta eivät olleet mitään juhlaa ja pelkkä kentällä olo tai kisojen katsominen otti jo niin paljon päähän, että eipä siinä kohtaa mikään sponsorien hakeminen juuri kiinnostanut. Sitten kuitenkin tuli syksy ja se kauan kaivattu treenaaminen tuli kuvioihin takaisin. Siinä kohtaa alkoivat taas nuo yhteistyökuviot muistuttelemaan itsestään ja Noname tuli heti mieleen. Otin Kariin yhteyttä ja kysyin olisiko heillä vielä kiinnostusta tehdä yhteistyötä kanssani. Tässä kohtaa meikäläinen oli kyllä enemmän tai vähemmän villikortti. Yksi kausi oli istuttu sivussa ja kunnosta ei ollut tietoakaan. Motivaatiota löytyi kuitenkin pirusti ja tavoitteet olivat korkealla.  Kari suostui tapaamiseen ja siitä se aika lailla lähti. En muista tarkalleen, mutta taisin heti ekalla kerralla lähteä mukanani kassillinen vaatteita.
 
Noname on siis kotimainen työllistäjä, joka on urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. Erityisen tunnettu Noname on kattavasta valikoimaista maastohiihto-, yleisurheilu- ja suunnistusvaatteista. Lisäksi Noname tekee paljon vaatteita seuroille ja muille asiakkaille heidän toivomillaan väreillä ja designeilla.
 
 
 
 
Itselleni sopivasti Nonamella on Store täällä Tampereen Pyynikillä. Sieltä muun muassa nuo Inov8 kengät ”unohtuivat” kassiin viime kerralla, kun siellä kävin. Heille, jotka eivät voi kenkiä tai vaatteita paikan päältä hakea, niin vaatteita saa TÄÄLTÄ ja Inov8 kenkiä TÄÄLTÄ
 
 
On todella hienoa olla yhteistyössä, missä voi oikeasti vaikuttaa tuotteeseen. Itse pyrin antamaan palautetta vaatteista sekä siitä, mitä heidän kannattaisi hankkia. Yleisurheilupuoli on kyllä paljon kehittynyt tässä parin vuoden aikana ja tänä vuonna valikoimiin ovat tulleet nyt myös tekniset topit joihin itselläni on hyvinkin kiihkeä suhde= ensi kerralla niitä saattaa myös unohtua laukkuun.
 
Tuossa nyt on vain muutama heidän tuotteistaan, mutta ajattelin että en lyö miljoonaa kuvaa tähän tekstiin, niin eivät kaikki kuvat vain huku siihen massaan.
 
 
Seuraavan kerran, kun on aika niitä sporttisemman puolen vaatteita uudistaa, niin suosittelen kyllä tsekkaamaan myös Nonamen tarjottavat läpi!

 

 

Avainsanat: ,

Uudempi

Saatat myös pitää

Karhu Originals

to 11.12.2014

Nyt tulee elämäni ensimmäinen Throwback Thursday täällä blogin… Lue koko kirjoitus

Training Apps…

su 2.11.2014

Oppari painaa edelleen päälle, mutta ajattelin pikaseen tulla… Lue koko kirjoitus