Business Camp

Arki | sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hiihtoloma alkaakin olla lusittuna. Itsehän päätin perinteisen rentoutumisen ja perheen kanssa olemisen sijasta lähteä Tampereen ammattikorkeakoulun Y-kampuksen Business Campille! 
 
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että maanantaiaamuna oma nokkani kohdistui Hauhon Ilorannan maatilamatkailukohteeseen tekemään torstaihin asti raakaa bisnestä.
Raa’alla bisneksellähän tarkoitetaan ideointia, oman idean jalostamista sekä tuotteistamista ja jonkin sortin (enemmän tai vähemmän) selkeää lopputulosta, mitä voi alkaa viemään konkreettisesti eteenpäin. Itse lähdin reissuun tarkoituksena edistää tätä omaa missiotani eli paketoida ja ideoida oma urheiluyhteistyöni täällä somen puolella sellaiseen kuntoon, että se mahdollistaisi jossain kohtaa urheilemiseni.
 
Huoneen seinät meni hyötykäyttöön.
 
Yhtään liioittelematta reissu oli loistava! Iloranta kohteena oli hieno ja siellä olisi ollut hyvinkin paljon mahdollisuuksia erilaiselle touhuamiselle, mutta aikataulutuksen takia, lue ylimääräistä aikaa ei ollut, jäi tuo erilaisten virikkeiden testailu vähälle.
 
Okei tällä kyllä tuli mentyä! On sen verran aikaa, kun viimeksi päässyt
testailemaan napakelkkaa, että olihan se pakko pari kierrosta pyöriä!

 
Tosin en nyt sitten tiedä pitäisikö tässä pikku hiljaa alottaa laihdutteleen… Montako miestä tarvitaan saamaan vauhtia yhteen meikäläiseen napakelkassa? Oikea vastaus: liian monta.
Ja ihan rehellisesti sanottuna, eihän se vauhtikaan päätä huimannut…
 

 

Savusaunassa käytiin myös yhtenä iltana.
JA SE RUOKA! Meille hehkutettiin jo etukäteen, että ruoka on loistavaa, mutta skeptisenä ihmisenä en tätä väitettä nielaissut pureskelematta. Voin sanoa, että sitä ruokaa ei kyllä ylimyyty ollenkaan. Kertoo melkoisesti, että yhdellä aterialla menin santsikierroksella hakemaan lisää kukkakaalia, siis KUKKAKAALIA! Itselleni kukkakaali on parhaimmillaankin siedettävää, mutta tässä tapauksessa se oli luokkaa nuolen lautasen. Tuota fiilistä vastaan sain useammankin kerran taistella, koska en usko, että sitä toimintaa olisi kauhean hyvällä katsottu, vaikka se kuinka kohteliaisuudeksi olisi tarkoitettu.
 
Oli meinaan silakkakin hyvää!
Reissu oli kyllä upea. Itseäni kiinnostaa todella paljon yrittäjyys sekä bisnes yleensäkin ja tuolla tätä kiinnostuksen puolta kyllä ruokittiin. Saimme paljon erilaisia työkaluja ideoiden kehittämiseen sekä selkeyttämiseen ja muutenkin innostusta tekemiseen tuli paljon.
 
Kirsikkana kakussa oli tietenkin loistava porukka sekä mielettömät ohjaajat. Eipä tässä ristikkäistä sanaa oikeastaan ole tarjota tuosta viidestä päivästä.
 
Sai siellä myös muutaman uuden vähän karvaisemmankin kaverin.
 
Kissat siellä oli vähän next leveliä verrattuna siihen mihin oon tottunu.
Oma kissahan loisti tuossa yksi päivä putoamalla sohvalta selälleen…
Oli jännä huomata, kuinka raskasta tuollainenkin ”leiri” voi olla. Kävin pari kertaa treenaamassa, mutta eipä mitään sen kummempaa, vaan suurin osa ajasta käytettiin ideoiden kehittämiseen. Voin sanoa, että perjantaina olin kyllä aivan hajalla. On se aivotyökin näemmä ihan oikeaa työtä. Vaihtoehtoisesti voi olla, että en sitä omaa päätä käytä tarpeeksi ja sen takia kunto siellä puolella on lähempänä luokkaa Uuno Turhapuro. 
 
Auringonlasku
Toki tuohon omaan väsymykseen saattoi vaikuttaa, myös hivenen liian vähälle jääneet yöunet. Illat menivät sekä sen oman idean kehittämiseen sekä yhteen ehdottomasti tämän maailmankaikkeuden hauskimman roolipelin pelaamiseen: Ihmissusi! Ilmeisesti peli tunnetaan myös nimellä lääkärit ja rosvot tms, mutta oli miten oli, peli oli aivan loistava ja uskomattoman koukuttava, suosittelen kaikille kokeiltavaksi.
 
Viikko huipentui perjantaina järjestettyyn pitchaukseen, missä kaikilla oli 5 minuuttia aikaa esitellä oma ideansa liike-elämän edustajien sekä meidän oma porukan edessä.
 
 
Siinä nyt tämän viikon kuulumisia. Jos tätä blogia jokunen opiskelija lukee, niin suosittelen kyllä harkitsemaan tuota settiä, ei ole kuin hyvää sanottavaa.

Pääsin paljon lähemmäksi omia tavoitteitani, sillä kyllä tuolla melkoisen hyvä urheiluyhteistyöpaketti tuli, vaikka itse sanonkin!

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Vaeltamassa Tampereen…

ma 16.9.2019

Ai että syksy, ylimenokausi ja luonnossa vaeltaminen! Ylimenokauden… Lue koko kirjoitus

Matkailua Suomessa, Porvoo

ti 16.7.2019

Jaa niin miksi Porvoo valikoitui minilomakohteeksi? No minäpä… Lue koko kirjoitus

Juhannus hermolomalla

su 23.6.2019

Jälleen kerran otsikko kertoo kaiken. Juhannus meni allekirjoittaneen… Lue koko kirjoitus