Painonpudotus, doing it wrong

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Noooh… aloitetaan positiivisilla asioilla. Ensinnäkin projektihan alkoi aivan mainiosti. Viime viikolla liikuin joka ikinen päivä ja ruokarytmini parani huomattavasti. Kroppa olikin hyvin menossa mukana ja painoa lähti jo neljässä päivässä reilu kilo. Joo tiedän kyllä; kun käy vähän isommalla ******** niin se kilo lähtee jo sen takia. Siitä huolimatta suunta oli oikea ja meno oli, kuin villivarsalla kesän ensimmäisinä tunteina kesälaitumille pääsemisen jälkeen: vauhdikasta ja lupauksia täynnä.

Tänään oli tarkoitus ottaa ihan edistyskuvia ja laittaa niitä tänne blogiin, mutta tämä kulunut viikko on sen verran potkinut päähän, että päätin jättää kuvat ottamatta. Siis miksikö? Koska voisin yhtä lailla laittaa ne aloituskuvat tänne esille ja kaiken lisäksi puntari näyttää samoja lukuja, kuin aloittaessani. Peilikuva ei siis vielä Anna Virmajoelta näytä… ei sinne päinkään.

Yleensä oma kroppa reagoi vauhdilla pieniinkin muutoksiin ruokavaliossa sekä liikunnassa ja paino alkaa laskemaan ja rasva palamaan nopeasti. Nyt ei kyllä niin ole käynyt. Syytän televisiota! Kaiken maailman super nälkädieetit ja suurimmat looserit sekoittavat pään. Viikossa pitäisi lähteä ainakin viisi kiloa painoa ja kahdessa viikossa se Timo Jutilaa näyttävä peilikuva pitäisi olla jo hämmästyttävän paljon Megan Foxia muistuttava. Kun ei prkl näytä!

Mutta onnekseni meikäläinen ottaa tämän homman melko lupsakasti ja mieluummin teen hitaammin pysyviä muutoksia, joten turha tässä on hirveätä stressiä tästä hommasta ottaa.


Stressistä puheen ollen: siinä on kyllä ehdottomasti yksi laihdutuksen tappaja. Tämä viikko on ollut aika stressaava ihan muiden asioiden