TeamUp

Arki | maanantai 19. toukokuuta 2014

Voi vitsit millaset pari päivää ollut! On pienen ihmisen kyllä hyvä olla, kun ulkona paistaa aurinko ja on lämmin! Toivottavasti kaikki on saanut nautittua lämmöstä. Itse ainakin olen ottanut ilon irti. Tosin niistä myöhemmin, tänään aiheena on yhteisöpalvelu nimeltä TeamUp.

TeamUp on erilaisille ”talenteille” tarkoitettu sivusto. Sinne voi perustaa oman fanisivun muusikot, yksilöurheilijat, urheilujoukkueet sekä muut oman alansa osaajat. Se on tavallaan erilaisten talenttien Facebook. Sivuston kautta pääsee fanittamaan eri talentteja ja seuraamaan heidän kuulumisiaan sivuston avulla ja on siellä verkkokauppakin, mistä voi ostaa erilaisia fanituotteita, mitä talentit tarjoavat. Palvelussa on isossa osassa yritykset. Yritykset voivat kertoa yhteistyöstään eri talenttien kanssa ja näin tuoda esille omat kumppanuutensa ja jakaa tietoa talenttien faneille.


Minuun otettiin TeamUpista yhteyttä jo viime vuoden puolella ja olenkin jo muutamaan kertaan käynyt heidän tiloissaan juttelemassa ja ideoimassa. Itselläni on ollut siellä profiili jo jonkin aikaa, mutta en ole siitä vielä sen suuremmin huudellut, koska olen tahtonut tutustua tarkemmin palveluun ja katsoa, mihin suuntaan toiminta kehittyy.Nyt TeamUp aloitti Sponsorship Movement kilpailun. Kilpailun voittaja on se talentti, joka kerää eniten uusia faneja ennen 30.5. Kilpailun yhtenä tarkoituksena on myös saada näkyvyyttä sivustolle, että ihmiset ylipäänsä tietäisivät tällaisen jutun olemassa olosta. Itsehän osallistuin kilpailuun myös ja alku menikin mukavasti. Olin pitkään top 5:ssä. Nyt meikä on kuitenkin pudonnut tuosta viiden kärjestä pois ja tässä kohtaa tuletkin sinä mukaan kuvioihin. 

Meikäläistä auttaisi isosti, jos voisit antaa 2-3 minuuttia ajastasi ja kirjautua palveluun täältä. Sinne voi kirjautua helposti joko Facebookin kautta tai sähköpostilla. Kun olet kirjautunut, niin hae Noora Toivo ja paina Ryhdy faniksi –nappia. Miksi tämä höösäys? Koska eniten uusia faneja kerännyt talentti voittaa 1500€ arvoisen yhteistyösopimuksen TeamUpin kanssa. Siitä on 500€ rahaa ja 1000€ tulee näkyvyytenä.

Jos se voitto tulee plakkariin, niin itsehän ajattelin pistää haisemaan ja hankkia sen jo pitkää unelmoimani urheilijavakuutuksen! Nyt olisi mahdollista siis tehdä pieni teko, mistä olisi iso apu.

Tweet

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Viimeisiä viedään, kausi…

ma 16.12.2019

Ilmoitusluontoista asiaa aika moneltakin kannalta. Aloitetaan siitä… Lue koko kirjoitus

Fitbit brändilähettiläs…

su 10.2.2019

Tämä vuoden alkupää on ollut aivan päätön. Ei pelkästään sen… Lue koko kirjoitus

Tough love

ti 14.10.2014

Tänään ajattelin vaihteeksi kirjoittaa oikein kunnon… Lue koko kirjoitus