Abs with Noora, vatsalihastreeni

Treenaus | maanantai 2. kesäkuuta 2014

Nyt voin vihdoinkin huudella siitä kauan rummuttamastani siististä jutusta, mikä on tuloillaan; tai siis nyt tullut! Meikäläinen nimittäin aloitti yhteistyötä Training Apps nimisen tamperelaisen startup – yrityksen kanssa.

Nimensä mukaisesti he suunnittelivat mobiilisovelluksen, mikä tarjoaa päivittäin vaihtuvan harjoituksen. Heidän visionaan oli tehdä appsi, mikä mahdollistaisi tehokkaat ja nopeat treenit hyvien ohjeiden kera. Ideana on saada ihmiset liikkumaan, koska kyllä se parempi kunto, on joskus niinkin helposti saavutettu, kuin kotona tehtävällä 10-20 minuutin intensiivisellä harjoituksella. 


Sovellus näyttää kerralla aina kolmen päivän harjoitukset: eilisen, tämän päivän ja huomisen. Vähintään yksi näistä harjoituksista on aina sellainen, minkä voi tehdä kotona omalla kehonpainolla ilman välineitä. Sovellus on todella nätti (vaikka itse sanonkin) ja siellä on aina videoiden sekä tekstien kera ohjeistus liikkeistä. Ei siis todellakaan pitäisi neuvojen puutteesta jäädä mikään kiinni. Tämä perus treenisovellus on ilmainenja saatavilla Android – puhelimille sekä iPhonelle. Androidille voit ladata sen täältä ja iPhonelle täältä

Sitten siihen omasta mielestäni huomattavan reteeseen osaan: meikäläinen sai tehdä treeniohjelman tuohon sovellukseen! Tunnen Johannan, joka on yksi Training Appsin kehittäjistä, ja hän pyysi minua tähän mukaan. Luonnollisesti vastasin kiljuen ja hyppien: Todellakin! Ei ihan kauhean usein pääse tällaisia juttuja tekemään.

Mietittiin, että mikä treeni olisi paras ja he toivoivat, että tuon jo aikaisemmin julkaisemani vatsalihastreenin, saisi sovellukseen. No itsekin treenin tehon tietävänä sanoin, että kyllä ehdottomasti se on yksi parhaimmista vatsalihastreeneistä, mitä tiedän, ja varmasti tähän hommaan sopisi kuin nyrkki silmään.

He, jotka kokevat, että tuolla blogissa julkaisemallani ohjeistuksella pärjätään, niin hyvä homma ja antaa palaa. Jos kuitenkin on sellainen fiilis, että tuo treeni on aika raju heti kättelyssä tehdä noilla määrillä ja liikkeet ovat mahdollisesti epäselviä tai hankalia, niin tämä appsi on sitten sitä helpottamassa!

Muokkasin tuota harjoitusta sen verran, että siitä tulee 6 viikon rutistus, missä harjoituskertoja tulee 3 kertaa viikossa. Treenin vaikeusaste nousee viikko viikolta ja viimeisellä viikolla se on vaikeimmillaan ja itse asiassa se on tuosta blogissakin julkaisemastani versiosta vielä asteen rankempi. Siispä jos se tuntuu helpolta, niin tässä olisi siihen vielä vähän lisää annettavaa. Appsissa on mukana jokaisesta liikkeestä video-ohjeistus sekä vielä kirjoitetut neuvot. Yksi loistava ominaisuus on se, että appsi laskee itse aikaa ja huutaa, kun on aika jatkaa tekemistä tai aloittaa palautus. Ei siis tarvitse sekuntikellon kanssa leikkiä. 

Muutenkin tämä on kyllä huomattavasti tekijäystävällisempi harjoitus, etenkin jos pohjat eivät ole missään huippu-urheilijan tasossa. Toisaalta, jos joku päivä tuntuu siltä, että tänään kulkee loistavasti, niin osassa liikkeistä on haastavampi versio saatavilla, mitkä voi valita niiden helpotettujen sijaan.

Tämä appsi maksaa HURJAT 2,69€ ja laatutakuu on taattu by yours truly. Meikäläinen saa pätkän tämän appsin tuloista itselleen eli tästä seuraa hyvää muutakin, kuin se oma keskivartalon vahvistuminen!

Tämän nimenomaisen vatsalihastreenin voi ladata Androidille täältä ja iPhonelle sieltä samasta osoitteesta, kuin ylhäälläkin, mutta kertauksen vuoksi linkki vielä iPhonen versioon täällä.
Tänne heti kommentteja ja palautetta! Onko ollut hyvä setti ja oliko vatsalihastreenin aloitusviikko sopiva/liian raskas?

Tweet

Avainsanat: , ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Tästä talteen hyviä…

ke 25.9.2019

Venyttely ja kehonhuolto ovat asioita, missä monella juoksijalla ja… Lue koko kirjoitus

Tehokas treeni salille

ti 31.7.2018

Mitäpäs tässä nyt turhia jorinoimaan, vaan… Lue koko kirjoitus

Kuntopallotreeni

ma 4.12.2017

Nyt tulee pitkästä aikaa tänne bloginpuolelle ihan rehdisti… Lue koko kirjoitus