Espanja lusittuna

Arki | lauantai 14. kesäkuuta 2014

Se alkaisi sitten olla loma lusittuna. Ensi yönä nokka kohdistuu takaisin Suomen suuntaan.

Mitähän tästä nyt pääpiirteittäin jäi mieleen? Noh parikin asiaa. Ensimmäinen niistä on ruoka. Meinaan ruokaa, ja saanen lisätä, että loistavaa sellaista, tuli syötä paljon. 

Tosin tässä syynä oli se, että tehtiin sitä itse kämpillä. Ulkona syöminen oli häiritsevän usein pettymys (ne kaikki neljä kertaa) ja gluteenittomalla ruokavaliolla jäivät omat vaihtoehdot melko vähäisiksi. Siksipä keskityttiin ostamaan itse kaupoista tuoreita raaka-aineita ja hallinnoitiin itse omaa syömistämme.Se saattanee selittää myös sen, että puntari näyttää lukemia, mitkä saivat melkein kyyneleet silmiin. Tosin, koska olen lomalla, päätin jättää sen kriisin Suomen päähän.

Toinen suureen suosioon muotoutunut ajanviete oli yleinen riehuminen altaalla. Tämä tarkoitti auringonottoa, hengailua, voltteja ja erinäisiä vesileikkejä altaassa sekä sen läheisyydessä.

Uskaltauduin myös vuosien tauon jälkeen hyppiä voltteja. Takaperinvoltti meni aivan puihin pari kertaa, joten keskityin omaan bravuuriini: etuperinvolttiin.


Lisäksi erinäiset lauta- sekä korttipelit nousivat suureen suosioon. Niistä ylivoimaisesti suosituin oli Uno.


Tulihan sitä myös kierreltyä Espanjaa. Kävimme Rondassa, mikä oli aivan mieletön paikka. Siellä kohteena oli ”Rondan rotko” mikä oli kyllä melkoinen nähtävyys. Suosittelen pyörähtämään siellä, jos Espanjassa käy. Yritin nyt parhaani mukaan ottaa kuvia, mutta ne eivät todellakaan anna oikeutta maisemille.


Perspektiiviä antaa se, että tuossa hiekkaosiolla olevat pilkut ovat ihmisiä.
Eipä täällä nyt mitään mullistavan erikoista ole tapahtunut. Paljon ollaan oltu täällä Casassa, pyöritty siellä sun täällä ja muutenkin ihan vaan lomailtu. Vähän jopa on syntyjä syviäkin tullut pohdittua, mutta niistä ehkä myöhemmin enemmän.

Kaiken kaikkiaan aika mainio loma, vaikka yksi äksyn päksyn päivä joukkoon mahtuikin. Tiimi oli sellainen, että voipi olla joskus uusinnan paikka!


Tweet

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus