Lomaa Espanjassa

Arki | sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Täällä on aivan ihanaa! Yks asia tuli yllätyksenä (liekö positiivinen, ainakin toistaiseksi) kyllähän täällä kämpässä netti on! Tosin olen ylpeä, kuinka vähän siellä kukaan hengaa. Puhelin oli ekan kaks päivää laatikossa. Nyt ajattelin tulla laitteleen tänne juttua. On vaihteeksi niin komeita kuviakin, kun on olosuhteet viimeisen päälle kunnossa! (Plus täällä on yhteinen löhöily hetki menossa, koska kaikki ovat enemmän tai vähemmän palaneita. Ei riitä 30 suojakerroin ihan täällä auringossa.)

Twinning!
Vähän piti kilistellä, kun päästiin paikan päälle!

 

Tärkeimmät tiedot: aurinko paistaa, kuuma on, tämä meidän villa on aivan mieletön, ruokaa on syöty, hengattu, uitu ja nautittu. Siis en voi kyllä liikaa hehkuttaa tätä meidän kämppää. On sauna, uima-allas ja PALJU! Huomaa kyllä, että on suomalaisten vuokraama. 
Tuntuu kun oltaisiin oltu täällä jo viikko, vaikka vasta pari päivää on takana. Edelleen on sellanen elämä on ihanaa fiilis. Toivon mukaan pysyy koko reissun ajan!

Tweet

Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus