Lontoo

Arki | perjantai 18. heinäkuuta 2014

Olimme Emman kanssa Lontoossa viikonlopun yli. Lontoo poikkesi todella paljon Plymouthista. Siellä oli kyllä paljon nähtävää ja paikkoja olisi ollut miljoona, missä olisi voinut käydä, mutta melko turistipaikkahan se oli. Jäin kaipaamaan sitä brittiläistä tunnelmaa, mitä Plymouthissa oli. Tästä huolimatta on se ehdottomasti vierailun arvoinen paikka ja ihan mielettömiä paikkoja siellä kyllä oli.
London was very different from Plymouth. There was a lot to see but I must say that it’s surprised me how many tourists there was so I quit missed the British feel that Plymouth had. That being said I still recommend visiting London because there were many amazing places to see. 

En pystynyt vastustaan kiusausta: ”Can I take a picture with you where you’re pretending to arrest me? Sure!”
Yksi asia yllätti itseni; ihmisten määrä. Lontoossa on aivan järkyttävä määrä lössiä! Kävimme Westminster Abbeyssa ja hyvä, että pystyi kunnolla liikkumaan, siis edes sen ulkopuolella. Sakkia oli aivan mielettömästi ja melko nopeasti siirryimmekin pääkatujen sijaan sivukaduille, missä oli huomattavasti mukavampi kävellä. Lisäksi noilta sivukaduilta löytyi vaikka mitä hienoja kauppoja, ravintoloita ja satuimme vahingossa  löytämään (siis eksyimme ja siinä harhailun ohessa löysimme) puiston, missä oli menossa 20-luvun teemalla ulkotapahtuma.

As I said the amount of people surprised me a lot. Emma and I went to Westminster Abbey and we were hardly able to move because of the amount of tourists and that happened outside the building. Pretty soon we started using the side streets were there was a lot less people and one could actually walk. On top of that there were many amazing little shops and restaurants in the side streets. We even found (well to be honest we got lost and strambled upon) a 1920ththemed party being held at a small park.

Kaikki tiesivät, mitä gluteeniton ruokavalio tarkoitti ja gluteenittomia vaihtoehtoja löytyi aina muutama jokaisesta ravintolasta.

Everyone knew what gluten free meant and there were at least couple of dishes in every menu that were gluten free.


Amerikan vahvistukset. Couple of Emma’s friends from America were also there.
Käveltyä tuli kolmessa päivässä lähemmäksi 30km, mutta tulipahan touhuttuakin ja nähtyä kaikenlaista. Tavattiin hauskoja ihmisiä, nähtiin outoja juttuja ja kyllä kaiken kruunasi futiksen lopputurnaus, mikä katsottiin pubissa. Olipahan sekin elämys. Mieletön huuto ja hurraus vaikka saksalaisia ei siellä ollut ilmeisesti yhtään ja argentiinalaisiakin vain yksi. 

Oli kyllä hauska reissu!

We walked nearly 30 km in those three days. We met nice people, saw weird things and to top it all we watched the World Cup final in a pub. That was an experience on its own! People were screaming and cheering even though there were no Germans in the pub and only one Argentinian.

All in all we had a lot of fun!  


Avainsanat:

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus