Plymouth

Arki | torstai 17. heinäkuuta 2014

No niin! Pahoittelut, että on hieman venähtänyt tänne blogin puolelle päivittely. Tämä Suomeen paluu on ollut melkoinen pommilla sukellus arkeen ja on ollut kohtuullinen kiire sekä meno ja meininki. Tästä syystä tuo perinteinen kronologinen julkaisutahti meneekin vähän sekaisin ja tänään tulee tuolta Plymouthista kuvia ja huomenna Lontoon viikonlopulta.

Sorry for the delay with this blog post. Coming back to Finland has been more or less hectic so I haven’t had the time to write even though I’ve been here since Monday. Therefore I’m now writing about my last days in Plymouth and tomorrow I’ll do a post about our trip to London.

Robinin vanhempien luona viimeiset päivät menivät melko rauhallisesti. Teimme Emman kanssa pari treeniä ja kävimme Robinin ja Emman kanssa vaeltelemassa nummilla. Maisemat olivat kyllä uskomattoman hienot.

Our last days at Robins’ parents’ house were pretty low key. Emma and I did some jogs and we also went for a long walk with Robin at the moors. I must say that the views there were spectacular to say the least. 

Noina viimeisinä päivinä tosin kaatui kaikki uskottavuus “villihevosien” suhteen. Löydettiin meinaan yksi kaveri, mikä oli kyllä niin kaukana villistä, kuin voi olla. Ensin se veijari yritti tulla nuolemaan kameraa, sen jälkeen se yritti syödä paitani, puri takapuoleen ja siirtyi siitä Emman kimppuun. Oli siis ilmeisesti pyllymiehiä! Mutta olihan se nyt suloinen.
Though I must say that the ”wildhorses” at the moors are far from wild. We met one in particular that was everything but wild. First he tried to lick my camera, after that he almost ate my shirt, bit me in the bum and then tried to bite Emma’s bottom. He most definitely was an ass man! But damn he was cute!

Kävimme myös Tavistockissa, missä oli paljon vanhoja taloja, pieniä kahviloita ja hienoja maisemia.

We also visited Tavistock. There were beautiful old houses, loads of small cafes and gorgeous views. 

Tulihan sitä muutamana päivänä pyörittyä Plymouthin keskustassa ja sen satama-alueella. Jos on mahdollisuus, niin kannatta Plymouthissa pyörähtää. Paikka on todella kaunis ja 300 000 asukasta takaa sen, että kauppojakin sekä ravintoloita löytyy kiitettävästi.

Plymouths center and the harbor became pretty familiar to us too. I recommend visiting Plymouth if you ever have a chance to do that. The city is really beautiful and the 300 000 citizens guarantee that there are plenty of stores  and restaurants to visit. 

Nämä oli aivan mielettömiä. Näitä oli muutamia aivan meren rannalla. Noiden ovien takana oli todella pieniä huoneita, jotka olivat ilmeisesti ihmisten omistamia. Yhdessä noista oli ihan tuolit, pöydät, mikrot ja jääkaapit kuppien ja kippojen kera. Omistajat ottivat sitten ”yksiöidensä” edessä aurinkoa.

These were amazing. Behind those doors were small ”studio apartments” which had chairs, tables, fridges, glasses and even microwaves in them. These were right by the sea and the owners were sunbathing in front of their ”apartments”.

Siinähän sitä Plymouthia tulikin. Oli kyllä todella mukava visiitti ja Plymouthissa pääsi kyllä oikeasti näkemään Brittiläistä elämää ja oloa.

I really liked our stay and in Plymouth we really got a real ”British” feel and got to see the British way of life. 
Tweet

Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus